Αλλάζει η ώρα, αλλάξτε το ρολόι σας

Ο Μάρτης στην εκπνοή του μας πάει μία ώρα μπροστά και μας προσκαλεί να συγχρονιστούμε και να ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας.

Στις 27 Μαρτίου επομένως, την τελευταία Κυριακή του μήνα μην ξεχαστείτε!

Ίσως ένα καινούριο ρολόι τελευταίας τεχνολογίας και design του γούστου σας που δε θα παίρνετε τα μάτια σας από πάνω του, θα βοηθούσε!

Στο Skaras Jewels είναι πρωταρχική μας αξία να μένετε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία χρόνων και την αγάπη μας για την τέχνη της ωρολογοποιίας, ώστε να κάνετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τις αγορές σας.

Τα παστέλ χρώματα της άνοιξης!

Γυναικείο Ρολόι Jowissa Fina με Μπεζ Δερμάτινο Λουράκι J6.125.L

Γυναικείο Ρολόι Jowissa Fina με Μπεζ Δερμάτινο Λουράκι J6.125.L

Εφόσον έχετε αποφασίσει να ανανεώσετε το ρολόι σας, κάντε το στα απαλά χρώματα που προτείνει η εποχή αυτή. Ένα ρολόι σε μπεζ χρώμα με δερμάτινο λουράκι θα σας κρατά κομψές, ευέλικτες και έτοιμες να κατακτήσετε τη μέρα, όσο δύσκολη και αν είναι. Το Jowissa Fina ξεχωρίζει για την ακρίβεια, επιλέγεται για τη λιτή του φινέτσα.

Η πολυτελής λάμψη του χρυσού…

Ρολόι Manfred Cracco Jackie Quartz με Κρύσταλλα MC40018GM

Ρολόι Manfred Cracco Jackie Quartz με Κρύσταλλα MC40018GM

Αν προτιμάτε τον μπρασελέ, το Jackie Quartz από το brand Manfred Cracco γοητεύει με τον vintage αέρα του, όμορφα εναρμονισμένο στο design του σήμερα. Η ελβετική του κατασκευή θα σας ανταμείψει με την ακρίβεια, την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία της.

Οι προτάσεις μας σε ανδρικά ρολόγια!

Αντρικό Ρολόι Seiko Prospex Ηλιακό με Λουράκι από Σιλικόνη SNJ025P1

Αντρικό Ρολόι Seiko Prospex Ηλιακό με Λουράκι από Σιλικόνη SNJ025P1

Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Το καταλαβαίνουμε και επιλέγουμε για εσάς μοντέλα που αποτελούν την επιτομή της ακρίβειας, για να παραμένετε συντονισμένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Η SEIKO, γνωστή για την eco friendly φιλοσοφία της, σχεδίασε το ηλιακό ρολόι Prospex με λουράκι από σιλικόνη, συνδυάζοντας αναλογική & ψηφιακή ένδειξη της ώρας, ξυπνητήρι και χρονογράφο All-In-One. 

Ανδρικό Ρολόι Lorus Sports με Μπρασελέ από Ανοξείδωτο Ατσάλι RT351GX9

Για τους οπαδούς του μπρασελέ, το Lorus Sports σας κρατά ενήμερους για την ημερομηνία & την ώρα ενώ με το ταχύμετρο και τον χρονογράφο κερδίζετε σε ευελιξία. Με motto πως το Lorus είναι ένα ρολόι που μπορείς να εμπιστευθείς, η εταιρεία προσφέρει τεχνολογία ακριβείας σε ένα πακέτο πολυτελούς design που συναρπάζει με την πρώτη ματιά. Δώστε του ψήφο εμπιστοσύνης για τις εμφανίσεις σας!

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης. Αφήστε την να περάσει το μήνυμά της και επιτρέψτε στις πρώτες πιο ζεστές ακτίνες του ήλιου να ζεστάνουν το πρόσωπο & την καρδιά σας αλλά και να ενεργοποιήσουν το ηλιακό σας ρολόι (αν κάνετε αυτή την επιλογή) για μια πιο πράσινη καθημερινότητα. 

Αποκτήστε τώρα το δικό σας ρολόι μέσα από το e-shop μας.