Brands που ξεχωρίζουμε σε βέρες και μονόπετρα

 

Έχετε βρει το πρόσωπο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε το υπόλοιπο της ζωής σας και αναζητάτε το μονόπετρο με το οποίο επιθυμείτε να κάνετε την πρότασή σας;

Μήπως έχετε μπει στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση του γάμου σας και θέλετε να βρείτε τις βέρες που θα συμβολίζουν την παντοτινή σας αγάπη;

Εμπνευστείτε από το άρθρο μας και πραγματοποιήστε πιο εύκολα μία επιλογή που θα σας ικανοποιήσει. 

Εντυπωσιακά μονόπετρα που λάμπουν στα δάχτυλα της αγαπημένης σας!

Το γούστο και η αισθητική της αγαπημένης σας σίγουρα είναι ο καλύτερος οδηγός, για να βρείτε αυτό το ένα και μοναδικό σχέδιο.

Η FaCad’oro προτείνει, και στα μονόπετρα, εμπνευσμένα σχέδια που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την ποιότητα της κατασκευής τους. 

Χρυσός με πολύτιμους λίθους όπως διαμάντια και τοπάζι προσφέρουν ένα εντυπωσιακό κόσμημα που θα φορά για πάντα, ώστε να θυμάται αυτή την ιδιαίτερη στιγμή που συμβολίζει το ξεκίνημα της κοινής σας πορείας. Δαχτυλίδι Ροζέτα FaCad΄oro από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια και Τοπάζι RI-2456

H Val΄Oro προσφέρει εντυπωσιακά σχέδια από χρυσό, τον οποίο στολίζουν πολύτιμοι λίθοι, όπως διαμάντια και σμαράγδια

Δαχτυλίδι Ροζέτα Val΄Oro από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια και Σμαράγδι 036654Στο Skaras Jewels αγαπάμε την τέχνη του κοσμήματος και έχουμε ως αποστολή να προσφέρουμε φινετσάτες προτάσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

Γι’ αυτό διαθέτουμε και το δικό μας εργαστήριο, όπου αξιοποιούμε όλη μας τη δημιουργικότητα και τις ιδέες, για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής κοσμήματα.
 

 

Κομψές βέρες που διαρκούν μια ζωή από τη FaCad’oro και τη Breuning!

Η FaCad’oro ξεκίνησε την πορεία της το 1976 ξεχωρίζοντας στον χώρο με την αγάπη της για την τέχνη του χρυσού κοσμήματος.

Διαθέτοντας την τεχνογνωσία και αξιοποιώντας το ταλέντο των ανθρώπων της δημιούργησε την πρώτη ελληνική χρυσή αλυσίδα.

Κάθε κόσμημα φέρει την υπογραφή της καθώς και εγγύηση της αξίας και της αυθεντικότητάς της.

Επιλέξτε και εσείς βέρες που είναι φτιαγμένες με αγάπη για την τέχνη του χρυσού κοσμήματος, σχεδιασμένες να διαρκούν μια ζωή. 

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-58

Η Breuning προσφέρει μόνο φίνα κοσμήματα, τα οποία είναι κατασκευασμένα με καινοτόμες τεχνολογίες οι οποίες ανταποκρίνονται σε απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών. 

Η ιστορία της στον κόσμο του κοσμήματος ξεκινά το 1927 στη Γερμανία ως μια οικογενειακή επιχείρηση. 

Υποκύψτε στη μαγεία του λευκού χρυσού και στην κομψότητα της Breuning.

Βέρες Γάμου Breuning από Χρυσό 04221/04222


Επιλέξτε τις βέρες ή το μονόπετρο με γνώμονα το γούστο της αγαπημένης σας μέσα από ένα κατάστημα που λατρεύει να ακούει ιστορίες αγάπης και έτσι μπορεί να σας προτείνει το κόσμημα που ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητάτε. 

Στο Skaras Jewels έχουμε 70 χρόνια πείρας και κάθε φορά ακούμε τις ιστορίες σας με ενθουσιασμό και πραγματικό ενδιαφέρον!

 

Δείτε τα προϊόντα του άρθρου εδώ:

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-58
Βέρες Γάμου Breuning από Χρυσό 04221/04222
Δαχτυλίδι Ροζέτα FaCad΄oro από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια και Τοπάζι RI-2456
Δαχτυλίδι Ροζέτα Val΄Oro από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια και Σμαράγδι 036654