Πώς κερδίζετε χρόνο με ένα καλό ρολόι!

Αναβαθμίστε την ποιότητα της ζωής σας, βάζοντας σε τάξη το πρόγραμμά σας. Μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές, όμως, βάζοντας όρια κερδίζετε χρόνο για ό,τι γεμίζει εσάς περισσότερο.

Μια βόλτα με φίλους, θέατρο, κινηματογράφος, ένας περίπατος…

Στο Skaras Jewels ο σεβασμός στον χρόνο των συνεργατών, των πελατών, των συνανθρώπων μας είναι βασική αξία. Για τον λόγο αυτό προτείνουμε ρολόγια που διακρίνονται για την ακρίβεια υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μη χάνετε ούτε λεπτό. 

Η ελβετική ακρίβεια για τα μάτια της μόνο!

Ρολόγια που αποτελούν συνώνυμο της αξιοπιστίας, της καινοτομίας, της ακρίβειας. Πλέον κάθε απαίτηση της καθημερινότητάς σας μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας με την υπογραφή της ελβετικής εγγύησης και κομψότητας. Συμβουλευτείτε το ρολόι σας, ώστε να προγραμματίσετε κάθε δουλειά σας και να κερδίσετε ποιοτικό χρόνο στην καθημερινότητά σας.

Γυναικείο Ρολόι Jowissa Tiro Quartz με Μπρασελέ από Ανοξείδωτο Ατσάλι J4.298.M

Η Jowissa λατρεύει να φτιάχνει ρολόγια εξαιρετικής τεχνολογίας από το 1951. Το Tiro Quartz είναι φινετσάτο και διαχρονικό, αξιόπιστο και ανθεκτικό, ώστε να παραμένετε συνεπείς και λαμπερές 24 ώρες το 24ωρο.

Γυναικείο Ρολόι Manfred Cracco Maddis με Μαύρο Δερμάτινο Λουράκι MC34002LC

Στο αντίποδα του μπρασελέ, η minimal επιλογή που χαρίζει το δερμάτινο λουράκι. Το μοντέλο Maddis από τη Manfred Cracco είναι όμορφο και απλό, συμπληρώνοντας κάθε σας εμφάνιση με prestige και σοφιστικέ αέρα. Αφήστε το να προγραμματίσει κάθε σας υποχρέωση και παραδοθείτε σε ό,τι σας προκαλεί ευχαρίστηση μετά την ολοκλήρωση κάθε task. 

Ξεχωριστές προτάσεις για τον άνδρα του σήμερα!

Ρολόι Rodania Montreal Quartz με Καφέ Δερμάτινο Λουράκι 2512433

Ο χρόνος δε γυρνά πίσω, η αισθητική του όμως αιχμαλωτίζεται στον καρπό σας. Το retro ρολόι της Rodania με καφέ κροκό δερμάτινο λουράκι συνδυάζει την αίγλη του παλιού με την τεχνολογία του σήμερα. Έτσι, σας κρατά ενήμερους για την ημερομηνία και την ώρα, ώστε να μη χάνετε κανένα ραντεβού και να παραμένετε συνεπείς σε κάθε προγραμματισμένη συνάντηση. Η ελβετική του κατασκευή εγγυάται πως όλα θα πάνε ρολόι… χωρίς καμία καθυστέρηση!

Ανδρικό Ρολόι Victorinox Alliance με Μπρασελέ απο Ανοξείδωτο Ατσάλι 241712.1

Η Victorinox προσφέρει ένα κλασικό σχέδιο με μπρασελέ που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, το μοντέλο Alliance γίνεται το απόλυτο organizer για τους άνδρες που αγαπούν το στυλ και επιθυμούν να εκπέμπουν δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Διεκδικήστε τη ζωή που σας αξίζει. Οργανώστε τον χρόνο σας και βάλτε προτεραιότητες. Βάλτε τα δικά σας όρια!

Στο Skaras Jewels θα βρείτε πολλά ακόμη μοντέλα σε brands που δείχνουν τον δρόμο στον χώρο της ωρολογοποιίας και υποστηρίζουν τις ποιοτικές επιλογές στη ζωή. Υποστηρίζουν το Ευ Ζην σε κάθε έκφανσή της!

Έχετε λίγο χρόνο ακόμα;