SEIKO ρολόγια: Ανακαλύψτε τα νέα μοντέλα στο Skaras Jewels

Ρολόγια υψηλής ποιότητας με ιαπωνικό design

Η ιαπωνική εταιρεία Seiko με περισσότερα από 130 χρόνια καινοτομίας, συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό της αξιόπιστα ρολόγια υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Seiko έγινε γνωστή παγκοσμίως όταν κυκλοφόρησε το πρώτο ρολόι quartz (χαλαζία) στον κόσμο και παρουσίασε τα καινοτόμα μοντέλα Kinetic, έναν συνδυασμό αυτόματων ρολογιών με ακρίβεια quartz.

Ρολόι Seiko Automatic με Λουράκι από Δέρμα SSA379J1

Κλασσικός σχεδιασμός και διακριτική πολυτέλεια

H Seiko ξεχωρίζει για την διακριτική πολυτέλεια και τον κλασσικό σχεδιασμό των ρολογιών της. Οι λιτές γραμμές, τόσο στα ρολόγια με μπρασελέ όσο και σε αυτά με δερμάτινο λουράκι αποτελούν την τέλεια επιλογή για ένα επαγγελματικό ντύσιμο αλλά και για κάθε άλλη περίσταση.

Ρολόι Seiko Αυτόματο με Μπρασελέ απο Ανοξείδωτο Ατσάλι SRPB41J1

Ρολόγια για τους λάτρεις της περιπέτειας

Κατασκευασμένα με γνώμονα να προσφέρουν υψηλή αξιοπιστία και ασφάλεια, τα ρολόγια Seiko αποτελούν επίσης την τέλεια επιλογή για όσους ασχολούνται με σπορ δράσης.

Οι συλλογές της περιλαμβάνουν ρολόγια με αυτόματο, quartz ή ηλιακό μηχανισμό ενώ θα βρείτε και ρολόγια με αδιαβροχοποίηση, ιδανικά για καταδύσεις, αρκετά ανθεκτικά για αναρριχήσεις και άλλα σκληρά σπορ καθώς και μοντέλα με χρονογράφο και ταχύμετρο.

Ρολόι Seiko Αυτόματο με Μπρασελέ απο Ανοξείδωτο Ατσάλι SRPC93K1

Με πολλά ρολόγια-ορόσημα στο ενεργητικό της, αλλά και πολλές συλλογές, η Seiko συνεχίζει σταθερά να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών της.

Κάθε ρολόι Seiko καταφέρνει και συνδυάζει την αίσθηση πολυτέλειας με την ποιότητα και την ιαπωνική ακρίβεια κατασκευής.

Ρολόγια Seiko

Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στο κόσμημα και το ρολόι, η ομάδα του Skaras Jewels είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε το δικό σας αγαπημένο Seiko ρολόι.

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα Seiko στο eshop μας ή δοκιμάστε τα από κοντά στο κατάστημα μας στο Παγκράτι.