"Μα, υπάρχουν τάσεις στις βέρες γάμου;", θα αναρωτιέστε.

Οι βέρες μπορεί να είναι το πιο διαχρονικό κόσμημα που θα έχετε, αλλά επηρεάζεται και αυτό από τις τάσεις της τρέχουσας μόδας και αισθητικής. Αν δεν ήταν έτσι, θα φορούσαμε όλοι την απλή, ίσια βέρα και θα επιλέγαμε απλώς το χρώμα.

Στην πραγματικότητα όμως υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από σχέδια και συνδυασμούς, που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μελλόνυμφους. Παρατηρώντας προσεκτικά τα φετινά trends στα κοσμήματα, ξεχωρίσαμε για εσάς 4+1 τάσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε στις βέρες που θα επιλέξετε για το υπόλοιπο της ζωής σας!

Βέρες κλασικές, απλές και διακριτικές

Οι κλασικές βέρες δεν είναι ακριβώς τρέχουσα τάση, μιας που είναι το σχέδιο που προτιμούν οι περισσότεροι εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο, η λεπτοκαμωμένη τους όψη αποτελεί κομμάτι της σύγχρονης αισθητικής που θέλει το κόσμημα όσο πιο minimal και διακριτικό γίνεται.

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-94 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-62

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-38

Statement βέρες γάμου 

Το αντίθετο της απλής βέρας είναι η περίτεχνη εκδοχή της. Για τους λάτρεις των statement κοσμημάτων, και αυτούς που θέλουν το πιο αγαπημένο σύμβολο της ζωής τους να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίζει, βρίσκουμε στολισμένα και βαριά σχέδια που δίνουν ιδιαίτερη αίγλη στα πολύτιμα αυτά δαχτυλίδια.

 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-102 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-89

Βέρες Γάμου Breuning από Χρυσό 07089/07090 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-68

Και αν ο μέλλων σύζυγος αισθάνεται λίγο... άβολα με την πιο φανταχτερή βέρα, τότε υπάρχει η επιλογή για πιο απλές ανδρικές βέρες που μπορούν να συνδυαστούν με μία statement γυναικεία εκδοχή!

 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-65 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-52

Βέρες με πέτρες

Το στόλισμα με πέτρες, πολύτιμες ή συνθετικές, είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται πολύ στις βέρες. Το πόσες και σε τι διάταξη μπαίνουν είναι κάτι που το επιλέγει ο καθένας, παρ' όλ' αυτά υπάρχει μία τάση που θέλει τη γυναικεία βέρα (και καμιά φορά και την ανδρική) στολισμένη με τρεις λευκές, μικρές πέτρες συγκεντρωμένες σε ένα σημείο.

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-39 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-91

Βέρες Γάμου Breuning από Χρυσό 04237/04238

Βέρες σε στυλ vintage

Το vintage style είναι μια ολοταχώς αυξανόμενη τάση τα τελευταία χρόνια. Στα κοσμήματα, το ύφος vintage αλλά και τα γνήσια vintage, κυριάρχησαν πρώτα στα δαχτυλίδια αρραβώνα και σταδιακά πέρασαν και στα υπόλοιπα είδη. Οι κατασκευαστές βερών αφιερώνουν πάντα ένα μέρος της συλλογής τους στο vintage ύφος και το αποτέλεσμα είναι άκρως γοητευτικό!

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-84 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-86

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-66 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-61

Βέρες από ροζ χρυσό

Ναι! Το ροζ χρώμα κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων. Κι ενώ οι άντρες, στο πρώτο άκουσμα της ροζ απόχρωσης αντιδρούν με έναν μικρό... πανικό, γίνονται τελικά οι μεγαλύτεροι φαν του γλυκού αυτού χρώματος. Η διακριτική ανταύγεια του ροζ χρυσού στέκεται πολύ κολακευτικά πάνω στην επιδερμίδα, περισσότερο από τα άλλα δύο χρώματα, χωρίς να "φωνάζει" ή να χτυπάει στο μάτι. Έτσι, οι λάτρεις των "ήσυχων" κοσμημάτων βρίσκουν στις βέρες από ροζ χρυσό την ιδανική επιλογή!

 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-99 Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-11

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-70

Είτε προτιμάτε κλασικές είτε μοντέρνες βέρες, απλές ή βέρες με διαμάντια, δίχρωμες ή βέρες λευκόχρυσες, στο Skaras Jewels θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία από έτοιμες προτάσεις για τις βέρες του γάμου σας.

Κι αν ονειρεύεστε το δικό σας, μοναδικό σχέδιο, το εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα μας μπορεί κατασκευάσει χειροποίητες βέρες μόνο για εσάς!

Ανακαλύψτε εδώ όλες τις βέρες από τη συλλογή του Skaras Jewels