Επιστροφή από Επιχειρήσεις & e-Shops

Χρησιμοποιείστε την κάρτα μέλους & κερδίστε επιστροφή σε χιλιάδες Επιχειρήσεις & e-Shops

Κάθε μέρα... καταναλώνετε! Κάθε μέρα... κερδίζετε;

Τώρα έχετε τη δυνατότητα με 1 μόνο κάρτα να κερδίζετε περισσότερο από τις καθημερινές σας αγορές και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα e-Shops! Πώς;

  1. Πραγματοποιήστε καθημερινά, τις αγορές που θα κάνετε ούτως ή άλλως, σε βενζινάδικα, φαρμακεία, οπτικά, εστιατόρια, είδη ένδυσης - υπόδησης - σπιτιού, ξενοδοχεία κ.α. σε μια από τις χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του δικτύου.
  2. Πληρώστε κανονικά και δείξτε την Κάρτα Μέλους στο ταμείο.
  3. Η επιχείρηση καταχωρεί την αγορά σας επιτόπου και σας επιστρέφει τα προνόμια που σας αντιστοιχούν. Την ίδια στιγμή λαμβάνετε ενημερωτικό SMS στο κινητό σας με τα ακριβή στοιχεία των χρημάτων και των πόντων που έχετε να λαμβάνετε.
  4. Τα χρήματα & οι πόντοι από όλες τις αγορές σας σε όλες τις επιχειρήσεις συγκεντρώνονται αυτόματα και σας επιστρέφονται για να συνεχίσετε να κερδίζετε σε κάθε αγορά.
  5. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγορές σας & και τα κέρδη σας από αυτές μπαίνοντας στο λογαριασμό σας στο Cashback World με τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί κατά την εγγραφή σας. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Cashback App για κινητά/tablets για να βλέπετε το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε!

Βρείτε επιχειρήσεις κοντά σας

Αγοράστε από εκεί που κερδίζετε!
Βρείτε ποιες επιχειρήσεις του δικτύου της Cashback World βρίσκονται κοντά σας και οργανώστε τις αγορές σας για μεγαλύτερο όφελος!
Αναζητήστε τις με βάση τον ταχυδρομικό κωδικό (ΤΚ) της περιοχής σας και επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουν.

Βρείτε e-shops

Σας αρέσουν οι online αγορές;
Δείτε τα συμβεβλημένα e-shops στο πρόγραμμα πιστότητας της Cashback World και κερδίστε ακόμα περισσότερο.

Βρείτε επιχειρήσεις στο εξωτερικό

Προγραμματίζετε ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό;
Βρίσκεστε συχνά στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους;
Για όποιο λόγο και να ταξιδεύετε, δείτε τις επιχειρήσεις του δικτύου στη χώρα προορισμού γιατί τα οφέλη σας ταξιδεύουν μαζί σας κι εσείς κερδίζετε από τις αγορές σας όπου κι αν βρεθείτε στον κόσμο! Επιλέξτε τη χώρα προορισμού σας!