Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας είναι ο πυρήνας όλων!

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Ας συστηθούμε:

Λίνος Σκάρας: ο Λίνος είναι η καρδιά της επιχείρησης! Ο άνθρωπος που θα φέρει τα πάνω-κάτω για να βρει αυτό που εσείς χρειάζεστε. Επιλέγει τα καλύτερα κοσμήματα & ρολόγια για εσάς και συνεχώς ψάχνει το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει! Και ναι, η άψογη εξυπηρέτηση είναι το πάθος του και το προσωπικό του στοίχημα!

Λίνος Σκάρας

Ευγενία Σκάρα: η Ευγενία είναι ο παλμός της επιχείρησης και μαζί με το Λίνο κάνουν "Το δίδυμο"! Η Ευγενία φροντίζει για την άψογη λειτουργία του καταστήματος, επιμελείται των διαδικασιών για να λειτουργούν όλα "ρολόι", και είναι ο άνθρωπος που συνήθως θα απαντήσει στα ηλεκτρονικά σας ερωτήματα. Όλα αυτά τα κάνει με ένα δικό της ιδιαίτερο τρόπο καθώς η καλλιτεχνική της φλέβα (μουσικός και ηθοποιός εκτός των άλλων) και το χιούμορ της σε κάνουν να θες συνέχεια να τη "τσιγκλάς".

 Ευγενία Σκάρα

Νάσος Τριανταφυλλόπουλος: ο Νάσος φροντίζει για την εξυπηρέτηση σας στο φυσικό μας κατάστημα! Είναι ο άνθρωπος- ατάκα που θα σας βοηθήσει να βρείτε και αυτό που ψάχνετε, αλλά και το γέλιο σας σε περίπτωση που το έχετε χάσει...! Μια επίσκεψη από το κατάστημα μας, θα σας πείσει! Δοκιμάστε το!

Νάσος Τριανταφυλλόπουλος

 

Μαρία Ρέρρα: η Μαρία φροντίζει για τη ψηφιακή σας εμπειρία! Έχοντας κολλήσει το e-μικρόβιο έχει βάλει στόχο να ψάχνει, να βρίσκει και να βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αγοράζετε από το eshop μας! Είναι ο άνθρωπος που μας ξεβολεύει με τις ιδέες που τις κατεβαίνουν και τα αμέτρητα τεστ που θέλει να κάνει. Και δε μας έφταναν αυτά, έχει πάθος και με την οργάνωση, γι' αυτό εκτός από "Μαρία" τη φωνάζουμε και "Μόνικα" (από τη σειρά "Φιλαράκια"). Απαντάει και στα δύο!

Μαρία Ρέρρα

Χρίστος Σιμάτος: ο Χρίστος επιμελείται τη φωτογράφιση των προϊόντων μας! Το ανήσυχο καλλιτεχνικό του πνεύμα και το ταμπεραμέντο του μας βοηθάει να βελτιώνουμε συνέχεια την οπτική παρουσίαση των προϊόντων μας. Η ματιά του είναι ιδιαίτερη και ο φακός του την υπηρετεί!

Χρίστος Σιμάτος