Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Ασφάλεια Συναλλαγών

  • Οι συναλλαγές μέσω καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter και εκτός του site www.skarasjewels.com
  • Τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές σας είναι απόλυτα ασφαλείς.
  • Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από τη συνεργαζόμενη Τράπεζα τότε η παραγγελία σας δεν εκτελείται.
  • Το www.skarasjewels.com δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Γι' αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω του ιστότοπου μας.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

  • Ο ιστότοπος www.skarasjewels.com χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL σε όλες τις σελίδες του έτσι ώστε να διασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους χρήστες του και τα προσωπικά σας δεδομένα να μεταφέρονται κρυπτογραφημένα στον server μας.
  • Στην περίπτωση που δημιουργήσετε προφίλ χρήστη για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εκτός από το Όνομα Χρήστη (Username) το οποίο είναι το email σας θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Πρόσβασης (Password). Συνιστούμε την τακτική ανανέωση του Προσωπικού Μυστικού σας Κωδικού. Ο ιστότοπος σας δίνει τη δυνατότητα αλλαγής αυτού.
  • Η Εταιρία συλλέγει τρείς τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: 1. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης. 2. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να είναι δυνατή η εκτέλεση της παραγγελίας του 3. στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την συμμετοχή του σε διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται κατά καιρούς.
  • Κατά τη διαδικασία υποβολής παραγγελίας από τον ιστότοπο μας θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email, διεύθυνση αποστολής, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο επικοινωνίας, ημερομηνία γέννησης) για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την αποστολή της παραγγελίας σας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέριες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στον ιστότοπο μας τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για τις μεταξύ μας συναλλαγές και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε άλλο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες αρχές, η προκειμένου η εταιρία να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της, των τοποθεσιών της στο διαδίκτυο ή του κοινού.
  • Η Εταιρία κάνει χρήση των πληροφοριών που παρέχετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με 1. την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας ή για την επίλυση πρακτικών ζητημάτων που αφορούν την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας σας, 2. για επιβεβαίωση ή ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, 3. για παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από την Εταιρία πραγματοποιείται κατόπιν ενημέρωσης και με την συγκατάθεση του χρήστη.
  • Η εκ μέρους του χρήστη προσκόμιση των προσωπικών του δεδομένων σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό της Εταιρίας προς το σκοπό της εκτέλεσης της μεταξύ μας συμβάσεως, όπως και να παρέχονται τα απαραίτητα στοιχεία για την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας στις μεταφορικές εταιρίες.
  • Οι χρήστες των Ιστοσελίδων της Εταιρίας δικαιούνται να ενημερωθούν σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία ή/ και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση θα πρέπει να είναι έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/ και ενέργεια, να αποσταλεί στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω στην παράγραφο «Επικοινωνία», να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων, καθώς και αποδεικτικό καταβολής του χρηματικού ποσού που ορίζεται στις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Εταιρεία υποχρεούται εκ του νόμου να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαιούμαστε να χρεώνουμε ένα χαμηλό διοικητικό τέλος προκειμένου να καλύψουμε το κόστος παροχής σε εσάς των στοιχείων που διατηρούμε σχετικά με εσάς.
  • Επικοινωνία: Προκειμένου ο χρήστης να ασκεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης (των άρθρων 11,12 και 13 αντίστοιχα του Ν. 2472/1997) μπορεί να επικοινωνεί με τον αρμόδιο υπεύθυνο επεξεργασίας της Εταιρείας στο info@skarasjewels.com. Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων ορίζεται ο Ευάγγελος Σκάρας
  • Η Εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο www.skarasjewels.com. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, www.skarasjewels.com θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η Εταιρία θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με την Εταιρεία μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (info@skarasjewels.com). Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω της σελίδας του προφίλ σας εφόσον διατηρείται τέτοιο. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.skarasjewels.com εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.
  • Με την υποβολή υλικού στον server μας, δεσμεύεστε από την δήλωσή σας ότι το υλικό αυτό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή με οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση. Σε περίπτωση που η εταιρία αντιληφθεί στοιχεία με τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά, αυτά θα διαγράφονται αμέσως. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία που αναληθώς υποβάλλατε εκουσίως και την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο παρέχων τις πληροφορίες.
  • Αυτόματη αποσύνδεση: Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού κατάστηματος