Δωρεάν Mεταφορικά από 30€                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Καλέστε μας στο   210.72.100.74
Γλώσσα

Blog

 1. Κάθε μέρα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο...

  Κάθε μέρα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο...

  Οι γιορτές αποτελούν την αφορμή για να κάνετε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όταν τα προσφέρετε όμως αυθόρμητα η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη! Με ένα κόσμημα ή ένα ρολόι θα χαρίσετε ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας.

  Read more »
 2. Πώς κερδίζετε χρόνο με ένα καλό ρολόι!

  Πώς κερδίζετε χρόνο με ένα καλό ρολόι!

  Στο Skaras Jewels ο σεβασμός στον χρόνο των συνεργατών, των πελατών, των συνανθρώπων μας είναι βασική αξία. Για τον λόγο αυτό προτείνουμε ρολόγια που διακρίνονται για την ακρίβεια υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μη χάνετε ούτε λεπτό. 

  Read more »
 3. Αλλάζει η ώρα, αλλάξτε το ρολόι σας!

  Αλλάζει η ώρα, αλλάξτε το ρολόι σας

  Ο Μάρτης στην εκπνοή του μας πάει μία ώρα μπροστά και μας προσκαλεί να συγχρονιστούμε και να ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας. Ίσως ένα καινούριο ρολόι τελευταίας τεχνολογίας και design του γούστου σας που δε θα παίρνετε τα μάτια σας από πάνω του, θα βοηθούσε!

  Read more »
 4. Τα ιδανικά σκουλαρίκια για το σχήμα του προσώπου σας: Ένας mini οδηγός

  Τα ιδανικά σκουλαρίκια για το σχήμα του προσώπου σας: Ένας mini οδηγός

  Το ιδανικό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να απογειώσει το look σας. Για να το επιλέξετε, χρειάζεται να αντιληφθείτε σωστά το σχήμα του προσώπου σας ώστε να το κολακέψετε και να το αναδείξετε.

  Read more »
 5. Valentine's Day 2022 - Πείτε Σ'αγαπώ με ένα κόσμημα

  Valentine's Day 2022 - Πείτε Σ'αγαπώ με ένα κόσμημα

  Ο καλύτερος τρόπος για να πείτε σ'αγαπώ είναι με ένα κόσμημα! Επιλέξαμε για εσάς 5+2 συμβολικά δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

  Read more »
 6. Χριστούγεννα 2021: Τα καλύτερα δώρα για άνδρες

  Τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για άνδρες

  Τα φετινά δώρα για τους αγαπημένους άνδρες της ζωής σας βρίσκονται σε εμάς. Δείτε εδώ, τις 5 ωραιότερες προτάσεις μας με δώρα Χριστουγέννων για άνδρες.

  Read more »
 7. Χριστούγεννα 2021: Τα καλύτερα δώρα για γυναίκες

  Τα καλύτερα δώρα για γυναίκες

  Πλησιάζει η πιο χαρούμενη και η πιο ατμοσφαιρική εποχή του χρόνου! Για τα γλυκά κορίτσια της ζωής σας, το δώρο σας φέτος τα Χριστούγεννα αξίζει τον κόπο να είναι κάτι ξεχωριστό. Δείτε εδώ, τις 5 ωραιότερες προτάσεις μας με δώρα Χριστουγέννων για γυναίκες!

  Read more »
 8. Τα πιο δημοφιλή δώρα βάπτισης

  Τα πιο δημοφιλή δώρα βάπτισης

  Είστε καλεσμένοι σε βάπτιση και σκέφτεστε τι δώρο να επιλέξετε; Δείτε εδώ τις προτάσεις μας για τα 4 πιο δημοφιλή βαπτιστικά δώρα!

  Read more »
 9. Τα τέλεια καλοκαιρινά κοσμήματα για τις διακοπές

  Τα κοσμήματα των διακοπών

  Αν ψάχνετε τα αγαπημένα κοσμήματα που θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις πέντε καλοκαιρινές προτάσεις που φτιάξαμε για εσάς!

  Read more »
 10. Τα ιδανικά νυφικά κοσμήματα για έναν καλοκαιρινό γάμο

  Τα ιδανικά κοσμήματα για έναν καλοκαιρινό γάμο

  Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα νυφικά κοσμήματα για έναν καλοκαιρινό γάμο που θα ολοκληρώσουν την πιο μαγική στιγμή της ζωής σας!

  Read more »