Δωρεάν Mεταφορικά από 30€                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Καλέστε μας στο   210.72.100.74
Γλώσσα

Blog

 1. Κολιέ με Εντυπωσιακές Πέτρες για Στυλ και Λάμψη!

  Κολιέ με Εντυπωσιακές Πέτρες για Στυλ και Λάμψη!

  Το κολιέ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα, καθώς είναι το αξεσουάρ εκείνο το οποίο μπορεί να αναδείξει όμορφα τόσο το λαιμό μιας γυναίκας, όσο και να ενισχύσει τη γενικότερη εμφάνισή της. Δείτε εδώ κολιέ με πέτρες που χαρίζουν λάμψη και στιλ.

  Read more »
 2. Βέρες γάμου: Τα πιο δημοφιλή σχέδια της φετινής χρονιάς!

  Βέρες γάμου: Τα πιο δημοφιλή σχέδια της φετινής χρονιάς!

  Οι βέρες γάμου είναι ένα πολύτιμο κόσμημα, καθώς συμβολίζει την αγάπη και την ένωση δύο ανθρώπων. Εδώ θα δείτε τις τάσεις της φετινής χρονιάς σε βέρες. Η επιλογή φυσικά, είναι ξεκάθαρα δική σας!

  Read more »
 3. Βέρες γάμου: Επιλογή ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας

  Βέρες γάμου: Επιλογή ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας

  Οι βέρες είναι ένα κόσμημα ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας, αφού αντιπροσωπεύει και μας θυμίζει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής μας, το γάμο. Οι βέρες γάμου, πέρα από την ομορφιά και την αισθητική τους, έχουν και συμβολική αξία. Διαβάστε περισσότερα...

  Read more »
 4. Κοσμήματα βάπτισης: Ένας οδηγός για νονούς και νονές!

  Κοσμήματα βάπτισης: Ένας οδηγός για νονούς και νονές!

  Τα κοσμήματα αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη διαδικασία της βάφτισης. Επιπλέον, έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για το παιδί και τους γονείς, καθώς θα θυμίζουν πάντα το γεγονός της βάπτισης.

  Read more »
 5. Eco-Drive μηχανισμός: Η πράσινη επιλογή στα ρολόγια

  Eco-Drive μηχανισμός: Η πράσινη επιλογή στα ρολόγια

  Όταν μιλάμε για ρολόγια και βιωσιμότητα, αναφερόμαστε φυσικά σε αυτά που λειτουργούν με Eco-Drive μηχανισμό, τον οποίο δημιούργησε η Citizen. Μάθετε περισσότερα εδώ...

  Read more »
 6. Τα brands που ξεχωρίζουμε σε βέρες και μονόπετρα

  Brands που ξεχωρίζουμε σε βέρες και μονόπετρα

  Έχετε βρει το πρόσωπο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε το υπόλοιπο της ζωής σας και αναζητάτε το τέλειο μονόπετρο ή τις βέρες που θα συμβολίζουν την παντοτινή σας αγάπη; Εμπνευστείτε από το άρθρο μας και επιλέξτε μοναδικά σχέδια από τα καλύτερα brands της αγοράς.

  Read more »
 7. Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Κάτι παραπάνω από τη γιορτή των ερωτευμένων!

  Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Κάτι παραπάνω από τη γιορτή των ερωτευμένων!

  Φέτος μπορείτε να δείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ευρύτερη σημασία. Μπορείτε να τη δείτε ως μία ημέρα που θέλετε να δείξετε την αγάπη σας σε όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Και ένας τρόπος να το κάνετε είναι προσφέροντας ένα κόσμημα ως δώρο!

   

   

  Read more »
 8. 4 υπέροχες ιδέες με δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

  4 υπέροχες ιδέες για δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

  Ένα κόσμημα είναι ιδανικό δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου γιατί περιλαμβάνει όλα όσα έχουμε συνδέσει με αυτή την ημέρα. Τη σκέψη, τη φροντίδα, την αισθητική, το ρομαντισμό, τον έρωτα. Επιπλέον, είναι ένα δώρο που διαρκεί στο χρόνο και μπορεί να φοριέται ακόμα και κάθε μέρα!

  Read more »
 9. Xmas Gift Guide 2022 - 10 Προτάσεις για Υπέροχα Χριστουγεννιάτικα Δώρα!

  Xmas Gift Guide 2023 - 10 Προτάσεις για Υπέροχα Χριστουγεννιάτικα Δώρα!

  Αν υπάρχει ιδανική εποχή για ανταλλαγή δώρων με τους αγαπημένους μας, αυτή είναι τα Χριστούγεννα. Φέτος, στο Skaras Jewels έχουμε προτάσεις για δώρα και λύσεις για όλα τα στυλ και budget.

  Read more »
 10. Κάντε μια πρωτότυπη πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα με το ιδανικό μονόπετρο!

  Κάντε μια πρωτότυπη πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα με το ιδανικό μονόπετρο!

  Δείτε μερικές πολύ όμορφες ιδέες για μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου που θα κάνουν αυτή τη στιγμή αξέχαστη για πάντα!

  Read more »