Καλέστε μας στο   210.72.100.74
Γλώσσα

Πραγματοποιήστε αγορές από εμάς & Κερδίστε διπλά!


Γίνετε κι εσείς μέλος του προγράμματος επιβράβευσης της επιχείρησης μας και

Κερδίστε με Κάθε Αγορά:
3% επιστροφή χρημάτων στην τράπεζα + 4 πόντους έκπτωσης (ανά 100 ευρώ)

Και το καλύτερο;
Τους πόντους σας μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε όχι μόνο στο δικό μας κατάστημα, αλλά και σε μεγάλες Αλυσίδες καταστημάτων, Επιχειρήσεις και eShops.

Δείτε πώς κερδίζετε από τις αγορές σας στο:

Κατάστημα SKARAS JEWELS 

Βήμα 1: Πληρώνετε κανονικά στο ταμείο την αγορά σας

Βήμα 2: Δείχνετε την κάρτα Μέλους SKARAS Gold Club και καταχωρούμε τα προνόμια σας. Την ίδια στιγμή λαμβάνετε ενημερωτικό SMS στο κινητό σας με τα ακριβή στοιχεία των χρημάτων και των πόντων που κερδίσατε.

Βήμα 3: Τα Χρήματα & οι Πόντοι συγκεντρώνονται χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια από εσάς.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγορές σας & και τα κέρδη σας από αυτές μπαίνοντας στο λογαριασμό σας με τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί κατά την εγγραφή σας. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Cashback App για κινητά/tablets για να βλέπετε το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε!

e-Shop SKARAS Jewels 

1ος Τρόπος:

Βήμα 1: Την ώρα που βρίσκεστε στη σελίδα "Ολοκλήρωσης" της αγοράς σας ή "Check Out Page", θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τον αριθμό της κάρτας σας.

Βήμα 2: Δηλώνετε το ID Μέλους που σας έχει κοινοποιηθεί κατά την εγγραφή (υπάρχει πάνω στην κάρτα μέλους ή στο email της αρχικής εγγραφής σας)

Βήμα 3: Μόλις οι συνεργάτες μας καταχωρήσουν την αγορά σας, θα δείτε τα Χρήματα & τους Πόντους που συγκεντρώσατε στο λογαριασμό σας μέσα στην πλατφόρμα της Cashback World ή από το κινητό σας κατεβάζοντας την εφαρμογή.

2ος Τρόπος:

Σε περίπτωση που ξεχάσατε να δηλώσετε την κάρτα σας κατά την αγορά σας από το e-Shop μας, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και να λάβετε την επιστροφή που δικαιούστε.

Βήμα 1: Δηλώστε τα στοιχεία της αγοράς σας στην παρακάτω φόρμα

Βήμα 2: Μόλις υποβάλετε τη φόρμα, ελέγξτε εάν έχετε λάβει στο email σας την επιβεβαίωση αποστολής του αιτήματος σας. Εάν όχι, προσπαθήστε ξανά ή στείλτε τα παραπάνω στοιχεία στο info@skarasjewels.com

Βήμα 3: Μόλις οι συνεργάτες μας καταχωρήσουν την αγορά σας, θα δείτε τα Χρήματα & τους Πόντους που συγκεντρώσατε στο λογαριασμό σας μέσα στην πλατφόρμα της Cashback World ή από το κινητό σας κατεβάζοντας την εφαρμογή.

Επιστροφή Χρημάτων & Πόντων 

Η κατάθεση των χρημάτων που έχετε κερδίσει γίνεται στον τραπεζικό σας λογαριασμό μόλις συγκεντρώσετε 20€ επιστροφών από τις αγορές σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να λαμβάνετε τις επιστροφές χρημάτων στη σελίδα μέλους του Cashback World. Το ποσό της επιστροφής εμφανίζεται σε εκκρεμότητα μέσα στο λογαριασμό μέλους στο Cashback World με την καταχώρηση της αγοράς σας από την επιχείρηση. Για την κατάθεση του ποσού επιστροφής στον τραπεζικό λογαριασμό σας χρειάζεται να προηγηθεί η έκδοση του σχετικού τιμολογίου από το Cashback World στην επιχείρηση και η πληρωμή του, διαδικασία που ποικίλει ο χρόνος ολοκλήρωσης της. Μέγιστος χρόνος έκδοσης τιμολογίου ορίζονται οι 3 μήνες και μέγιστος χρόνος πληρωμής τιμολογίου ορίζονται οι 15 ημέρες.

Η εξαργύρωση των πόντων πραγματοποιείται σε ειδικές προσφορές που μπορείτε να δείτε μέσα στην ενότητα "Shopping Point Deals". Για να εμφανιστούν τα shopping deals χρειάζεται να έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας (logged in) στο Cashback World.