Βέρες γάμου: Τα πιο δημοφιλή σχέδια της φετινής χρονιάς!

Οι βέρες γάμου είναι ένα πολύτιμο κόσμημα, καθώς συμβολίζει την αγάπη και την ένωση δύο ανθρώπων.

Πέρα όμως από τη συμβολική τους σημασία, σημαντική είναι και η αισθητική που αποπνέουν. Οι βέρες είναι ένα κόσμημα που θα φοράτε συνεχώς στο χέρι σας. Οπότε θα πρέπει να είναι κομψές, να σας ταιριάζουν και να αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σας γούστο.

Στην αγορά υπάρχουν διαχρονικά σχέδια για όσους επιθυμούν κλασικά κομμάτια, αλλά και νέα σχέδια για όσους επιθυμούν μια πιο σύγχρονη πινελιά.

Παρακάτω θα δείτε τις τάσεις της φετινής χρονιάς σε βέρες γάμου. Η επιλογή φυσικά, είναι ξεκάθαρα δική σας!


Κλασικές βέρες

Τα κλασικά σχέδια είναι πάντα στη μόδα, γι’ αυτό από τη συλλογή δε θα μπορούσαν να λείπουν οι κλασικές χρυσές βέρες. Επιλέγοντας βέρες χρυσές έχετε ένα αξεσουάρ που πάντα θα αποπνέει φινέτσα και απλότητα, τα οποία μαζί αποτελούν έναν εξαιρετικά επιτυχημένο συνδυασμό. Αν θέλετε να δώσετε μία πιο σύγχρονη τάση στις βέρες σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε χρυσές στρογγυλές βέρες με ένα διακριτικό σχέδιο.

Βέρες Γάμου από Χρυσό
Βέρες Γάμου από Χρυσό

Βέρες με διαμάντια και πολύτιμες πέτρες

Τα διαμάντια και γενικότερα οι πολύτιμες πέτρες, θα δώσουν άλλη όψη στις βέρες σας! Επιλέξετε μικρές και διακριτικές πέτρες, που παρόλα αυτά θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεται να έχει αυτό το δαχτυλίδι, κάνοντάς το ακόμα πιο ιδιαίτερο. Μπορείτε να επιλέξετε βέρες με 2-3 πέτρες στο κέντρο ή βέρες με περισσότερες πέτρες πάνω στην επιφάνεια.

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό
Χρυσές Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro

Βέρες με μοτίβα και ιδιαίτερα σχέδια

Οι βέρες με μοτίβα και ιδιαίτερα σχέδια θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν. Τα μοτίβα δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική στο δαχτυλίδι, κάνοντάς το μοναδικό. Επιλέξτε βέρες με ανάγλυφες λεπτομέρειες, γεωμετρικά σχέδια τα οποία φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε με πολύτιμες πέτρες για να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό δαχτυλίδι.

Βέρες Γάμου από Λευκό Χρυσό
Βέρες Γάμου από Λευκό Χρυσό

Βέρες σε χρώμα ροζ -λευκό

Οι βέρες σε χρώμα ροζ -λευκό είναι αρκετά δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Έτσι και φέτος, παραμένουν υψηλά στις τάσεις και τις προτιμήσεις των μελλόνυμφων. Το ροζ χρώμα δίνει μια μοντέρνα προσέγγιση, ενώ ο συνδυασμός του με το λευκό αποπνέει κλάση και φινέτσα. Επιλέξτε βέρες γάμου σε χρώμα ροζ – λευκό απλές ή με ιδιαίτερα μοτίβα που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του δαχτυλιδιού.

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό

Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Λευκό και Ροζ Χρυσό

 

Δοκιμάστε αρκετά σχέδια μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

Η επιλογή της βέρας γάμου δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Πρόκειται για το δαχτυλίδι που συμβολίζει την αγάπη σας με το άλλο σας μισό. Πρόκειται επίσης για το δαχτυλίδι που θα φοράτε για όλη σας τη ζωή!

Θα πρέπει λοιπόν να αντικατοπτρίζει πλήρως τις προτιμήσεις σας, τόσο σε σχέδιο όσο και χρώμα. Κάθε μέταλλο, όπως και κάθε πολύτιμη πέτρα προσδίδουν και διαφορετική αισθητική. Επιλέξτε εκείνο που είναι πιο κοντά σε εσάς.

Αν σας άρεσαν τα παραπάνω προϊόντα της συλλογής μας, μπορείτε να τα βρείτε εδώ: