Κολιέ με Εντυπωσιακές Πέτρες για Στυλ και Λάμψη!

Το κολιέ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα, καθώς επιλέγεται καθημερινά από πολλές γυναίκες, όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι το αξεσουάρ εκείνο το οποίο μπορεί να αναδείξει όμορφα τόσο το λαιμό μιας γυναίκας, όσο και να ενισχύσει τη γενικότερη εμφάνισή της.

Υπάρχουν πολλά είδη κολιέ στην αγορά, με διαφορετικά σχέδια, διαφορετικά μήκη και διαφορετικά χρώματα. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα μιλήσουμε για τα κολιέ εκείνα που έχουν πέτρες και για το πώς αυτές μπορούν να δώσουν λάμψη και στυλ στη συνολική εμφάνιση.

Επιλέξτε την κατάλληλη πέτρα

Τα κολιέ που αποτελούνται από πολύτιμες πέτρες, προσδίδουν κομψότητα και πολυτέλεια στην εμφάνισή μας. Πρόκειται για τα κοσμήματα εκείνα που θα αναβαθμίσουν κάθε ντύσιμο και είναι ιδανικά για όλες τις περιστάσεις, από τις πιο απλές έως τις πιο ιδιαίτερες, ειδικά αν επιθυμείτε να είστε κομψή όλες τις ώρες της ημέρας.

Μία από τις αγαπημένες αλλά και πιο δημοφιλείς πέτρες για κολιέ είναι το διαμάντι. Το διαμάντι ανήκει στους πολύτιμους λίθους που διαθέτουν αξεπέραστη λάμψη και ανθεκτικότητα. Κατασκευάζεται σε διάφορα μεγέθη και έτσι μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε ένα κολιέ.

Εκτός από το διαμάντι υπάρχουν κι άλλες πέτρες που μπορούν να προσθέσουν λάμψη και στυλ σε ένα κολιέ, όπως το σμαράγδι, ο αμέθυστος, οι πέτρες ζιργκόν, το μαργαριτάρι και άλλες.

 

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό Κ18 με Διαμάντια 040659

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό Κ18 με Διαμάντια

Κολιέ Λευκό Χρυσό 18 Καρατίων Κ18 με Διαμάντια Μπριγιάν 009108

Κολιέ από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια Μπριγιάν


Μοναδικά σχέδια για εντυπωσιακά κολιέ

Οι πολύτιμες πέτρες καμιά φορά είναι αρκετές για να διακοσμήσουν ένα κολιέ, ωστόσο είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή και στο σχέδιο. Ένα εντυπωσιακό design, σε συνδυασμό με τις πέτρες και με λοιπές λεπτομέρειες, μπορεί πραγματικά να δώσει λάμψη, στιλ και να ανανεώσει την εμφάνιση μιας γυναίκας.

Επιλέξτε κολιέ μακριά ή και μεσαίου μεγέθους, που ταιριάζουν στο γούστο σας, στο λαιμό σας αλλά και που αναδεικνύουν τον τόνο του δέρματός σας. 

 

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό 14Κ με Πέτρες Ζιργκόν 041290

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό 14Κ με Πέτρες Ζιργκόν 041286

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν

 

Συνδυάστε τα κολιέ σας με άλλα κοσμήματα, όπως βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια. Καλό είναι να μην το παρακάνετε, φορέστε ιδανικά δύο κοσμήματα κάθε φορά, ανάλογα πάντα με το ύφος του ντυσίματος και την περίσταση που ακολουθεί.

Ιδιαίτερα κοσμήματα για όλες τις ώρες της ημέρας

Το να φοράτε ένα ιδιαίτερο κόσμημα ακόμα και στις απλές, καθημερινές σας δραστηριότητες, προσδίδει αυτοπεποίθηση και κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό της.

Επιλέξτε να φοράτε κολιέ όσο πιο συχνά μπορείτε, είναι ένα κόσμημα που πραγματικά αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση και δίνει ταυτότητα στο στυλ σας!

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα της συλλογής μας εδώ: