Βέρες γάμου: Επιλογή ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας

Οι βέρες είναι ένα κόσμημα ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας, αφού αντιπροσωπεύει και μας θυμίζει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής μας, το γάμο. Οι βέρες γάμου, πέρα από την ομορφιά και την αισθητική τους, έχουν και συμβολική αξία. Αντιπροσωπεύουν την αγάπη, την δημιουργία "ομάδας", την ένωση, την υποστήριξη και την αφοσίωση. 

Αν πρόκειται να παντρευτείτε το επόμενο διάστημα, θα γνωρίζετε ήδη πως η επιλογή της κατάλληλης βέρας είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες πάνω στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για να ορίσετε μια κατεύθυνση και να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας, με πιο σημαντικό από όλους την προσωπική σας άποψη.

Βέρες γάμου – Κόσμημα ζωής!

Αν έχετε ξεκινήσει ήδη την αναζήτησή σας, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως το υλικό και το σχήμα της βέρας είναι στοιχεία που θα πρέπει επίσης να σας απασχολήσουν. Μπορεί να βρείτε κάτι που με την πρώτη ματιά θα σας αρέσει πολύ, ωστόσο ίσως να μην διατηρηθεί όπως πρέπει στο χρόνο αν δεν είναι από υψηλής ποιότητας υλικά, ή να μη σας βολεύει στο χέρι.

Οι βέρες γάμου, πέρα από τη συναισθηματική αξία που έχουν και τις αναμνήσεις που προσφέρουν από το όμορφο αυτό γεγονός, μπορούν να φορεθούν και ως κόσμημα. Για εκείνα τα ζευγάρια που επιλέγουν να φορούν καθημερινά τη βέρα τους η αναζήτηση ίσως χρειαστεί να είναι πιο έντονη.

Η επιλογή του σχεδίου είναι υπόθεση και των δύο!

Ένα τόσο σημαντικό κόσμημα, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μικρές διαφορές με το άλλο, πρέπει να επιλεχθεί με προσοχή και από τους δύο. Έχει σημασία αυτό που θα επιλέξει το ζευγάρι να αρέσει το ίδιο και στον άντρα αλλά και τη γυναίκα. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, σκεφτείτε ποια είναι τα χρώματα και σχέδια που αρέσουν και στους δύο. Προτιμάτε κάτι minimal ή αγαπάτε τις λεπτομέρειες; Μπορεί το ύφος του δαχτυλιδιού να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και των δύο και να αποπνέει το ύφος της σχέσης και την ιδιαιτερότητά της; Τότε ακόμα καλύτερα! Θα έχετε ένα δαχτυλίδι που θα σας θυμίζει πόσο δυνατή ομάδα είστε!

Το κατάστημα Skaras Jewels μπορεί να σας βοηθήσει να θέσετε κάποια κριτήρια, να σας δώσει επιλογές και να σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις προτάσεις μας:



Βέρες Γάμου FaCaD΄Oro από Χρυσό WR-58
Βέρες γάμου FaCaD΄Oro από χρυσό
Βέρες Γάμου Breuning από Χρυσό 5873/5874
Βέρες γάμου Breuning από χρυσό 
Βέρες Γάμου από Χρυσό 030831

Βέρες γάμου από λευκό χρυσό