Ρολόι Wenger City Very Lady Quartz από Ανοξείδωτο Ατσάλι, κωδικός 01.1421.109

Φτάσαμε αισίως στις ημέρες εκείνες που χρειάζεται να πάρεις το στυλό σου και ένα ωραίο σημειωματάριο και να γράψεις τις αποφάσεις και τα όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις μέσα στο 2019!

Πόσοι από εμάς όμως συμπεριλαμβάνουν στα "new year's resolutions" τους τον μαγικό κόσμο των πολύτιμων μετάλλων και των λίθων;

Για όλους τους λάτρεις των κοσμημάτων, ετοιμάσαμε μία λίστα με υποσχέσεις που μπορούν να δώσουν στη μπιζουτιέρα τους για το 2019. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς,  μπορείς να εμπνευστείς από τη λίστα μας και να τις πραγματοποιήσεις μέσα στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.
 

1. Τακτοποίησε τη μπιζουτιέρα σου.

Όποια πετάει τα κοσμήματά της μέσα σε ένα κουτί, να σηκώσει το χέρι της... Μην κρύβεσαι, ξέρουμε ότι είστε πολλές!

Να θυμάσαι ότι η ακαταστασία φθείρει τα κοσμήματα! Γι' αυτό ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε μία μπιζουτιέρα ή να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην οργάνωση αυτής που ήδη έχεις. Τακτοποίησε τα κοσμήματά σου ανάλογα με το είδος τους και βάλε τα στις σχετικές θήκες. Έτσι θα τα βρίσκεις πολύ πιο εύκολα και δε θα τα ταλαιπωρείς ψάχνοντάς τα.

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε το 2019 για τα κοσμήματά σας

Photo by Deleece Cook on Unsplash
 

2. Οργάνωσε τη βασική συλλογή κοσμημάτων σου.

Καθώς θα τακτοποιείς τη μπιζουτιέρα σου, είναι ευκαιρία να κάνεις έναν έλεγχο σε αυτό που λέμε "Βασικά Κομμάτια μιας Συλλογής Κοσμημάτων". Τα κομμάτια αυτά είναι τα κλασσικά και διαχρονικά κοσμήματα που ταιριάζουν με τα πάντα, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και με όλες τις εμφανίσεις και σε δείχνουν πάντοτε κομψή χωρίς να βαραίνουν το στυλ σου.

Ένα ζευγάρι μονόπετρα σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι, ένα μονόπετρο μενταγιόν, ένα σετ με μαργαριτάρια (κυρίως σκουλαρίκια - κολιέ αλλά και δαχτυλίδι, γιατί όχι;), ένα βραχιόλι ριβιέρα, ένα σειρέ δαχτυλίδι και ένα ρολόι σε κλασσική γραμμή. Τι σου λείπει από αυτή τη λίστα; Ξεκίνησε να επενδύεις σιγά σιγά στα κομμάτια που θα "χτίσουν" τη βασική σου συλλογή.

Ρολόι Wenger City Very Lady Quartz από Ανοξείδωτο Ατσάλι 01.1421.109

Ρολόι Wenger City Very Lady Quartz από Ανοξείδωτο Ατσάλι, κωδικός 01.1421.109
 

3. Φρόντισε σωστά τα κοσμήματά σου.

Όσο λοιπόν θα τακτοποιείς τη μπιζουτιέρα σου - το Νο. 2 ανοίγει δουλειές, το ξέρουμε, αλλά έτσι είναι οι Πρωτοχρονιάτικες λίστες - ξεχώρισε τα κοσμήματά που χρειάζονται φροντίδα και ξεκίνησε να τα πηγαίνεις για επιδιόρθωση. Δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα μαζί, αρκεί να το κάνεις συστηματικά.

Είτε πρόκειται για ένα κάθε δεκαπέντε μέρες ή κάθε μήνα, φρόντισε εκείνα τα γυαλίσματα, τις πέτρες που έχουν φύγει ή τις μπαταρίες στα ρολόγια που δε δουλεύουν. Έτσι, όχι μόνο τα κοσμήματά σου θα ξαναγίνουν σαν καινούργια, αλλά θα έχεις και περισσότερες επιλογές να φορέσεις, μιας που μέχρι τώρα αυτά τα είχες παροπλίσει.
 

4. Ενημερώσου για τα fashion trends.

Όπως κάνεις και με τα ρούχα, το ίδιο θα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις  και με τα κοσμήματα. Τα κοσμήματα υπακούν και αυτά στους μαγικούς νόμους της μόδας και είναι καιρός να διευρύνεις τις επιλογές σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα κομμάτι που σου ταιριάζει περισσότερο από τα fashion trends της σεζόν και να το υιοθετήσεις. Δε χρειάζεται να είναι πανάκριβο καθώς υπάρχουν πολλές και υπέροχες ασημένιες επιλογές σε σούπερ προσιτές τιμές!

Σκουλαρίκια Κρίκοι Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 032005

Σκουλαρίκια Κρίκοι από Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατίων, κωδικός 032005
 

5. Τόλμησε κάτι διαφορετικό.

Κάνε το 2019 τη χρονιά που θα κάνεις τολμηρά βήματα σε σχέση με το στυλ σου!

Αν είσαι πιο κλασσική και φοράς πάντα ένα απλό ζευγάρι μονόπετρα σκουλαρίκια και ένα σειρέ δαχτυλίδι, τόλμησε ένα statement κόσμημα για την επόμενή σου έξοδο!

Δαχτυλίδι Ροζ Χρυσό 18 Καρατίων Κ18 με Ζιργκόν και Ορυκτές Πέτρες 015551

Δαχτυλίδι ζπό Ροζ Χρυσό 18 Καρατίων με Ζιργκόν και Ορυκτές Πέτρες, κωδικός 015551
 

Αν ο χρωματικός συνδυασμός που προτιμάς είναι πάντα "λευκό μέταλλο-λευκές πέτρες", ήρθε η ώρα να δώσεις χρώμα στο στυλ σου με τις εκπληκτικές φετινές επιλογές!

Βραχιόλι από Ασήμι 925 Με Πέτρες Ζιργκόν 032858

Βραχιόλι από Ασήμι 925 Με Πέτρες Ζιργκόν, κωδικός 032858
 

Η συνταγή της επιτυχίας λέει "ό,τι και αν συνηθίζετε να φοράτε, δοκιμάστε το αντίθετο και ανανεωθείτε"! Μπορεί μόλις να ανακάλυψες το νέο αγαπημένο σου κόσμημα!
 

6. Τρύπησε τα αυτιά σου.

Δεν έχεις τρυπήσει ακόμα τα αυτιά σου; Γνωρίζεις πόσο περιορίζει αυτό τις επιλογές σου σε σκουλαρίκια;

Δε νομίζεις ότι ήρθε η ώρα για το "τολμηρό" αυτό βήμα; Η διαδικασία του τρυπήματος αυτιών είναι πολύ απλή και σχεδόν ανώδυνη. Και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε ανταμείψει.

  Σκουλαρίκια Μεταλλικά Κρίκοι 032626

Σκουλαρίκια Κρίκοι Μεταλλικοί, κωδικός 032626
 

7. Ξεκίνησε αποταμίευση.

Ονειρεύεσαι ένα κόσμημα ή ένα ρολόι αλλά πάντα το αναβάλεις γιατί προέχει κάτι άλλο; Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις να σου εμφανιστεί το ποσό ολόκληρο για να το αγοράσεις. Δημιούργησε το εσύ, βάζοντας ένα μικρό ποσό στην άκρη, κάθε μήνα ή κάθε εβδομάδα ή όποτε εσύ ορίσεις. Αν δεν κάνεις ζαβολιές και είσαι συνεπής, κάθε μικρή προσθήκη θα σε φέρνει πιο κοντά στην επιθυμία σου και όταν θα φορέσεις το νέο σου λατρεμένο κόσμημα θα δεις ότι άξιζε πραγματικά τον κόπο!

Καλή Χρονιά!

 

Θέλεις να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα και τις προτάσεις μας;

Ή ακόμα καλύτερα, θέλεις να κερδίσεις 10% έκπτωση στην πρώτη σου αγορά;

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας μέσα από αυτή τη φόρμα εγγραφής!