9 πράγματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις ιδανικές βέρες για εσάς

 

Μέσα στην όλη προετοιμασία του γάμου σας, η επιλογή των βερών σας, των συμβόλων της ένωσής σας με το έτερόν σας ήμισυ, είναι ίσως η πιο ρομαντική διαδικασία. Δώστε της την προσοχή και τη θέση που της αρμόζει και αφιερώστε και απολαύστε μερικές ώρες στα μαγαζιά μαζί με το ταίρι σας, για να δείτε, να δοκιμάσετε, ακόμα και να... φωτογραφίσετε τις βέρες που σας ενθουσιάζουν. Εμείς παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα πλήρη οδηγό για να τις επιλέξετε σωστά και να ευχαριστηθείτε όλη τη διαδικασία στο έπακρο.

1. Ξεκινήστε την έρευνά σας για βέρες νωρίς.

Είναι καλό να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να ψάξετε τις τέλειες βέρες για εσάς. Ιδανικά ξεκινήστε την έρευνά σας 4 μήνες πριν από την ημερομηνία του γάμου σας ώστε να έχετε χρόνο να δοκιμάσετε αρκετά σχέδια, να συγκρίνετε τιμές και να δώσετε την παραγγελία σας έγκαιρα σε περίπτωση που θέλετε κάτι εξειδικευμένο.

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 000548

Βέρες Γάμου από Χρυσό 000548

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 030877

Βέρες Γάμου από Χρυσό 030877

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 030775

Βέρες Γάμου από Χρυσό 030775

 

2. Ορίστε το budget σας για την αγορά βερών.

Όπως για όλα που αφορούν το γάμο σας, έτσι και για τις βέρες σας θα ήταν καλό να ορίσετε έναν προϋπολογισμό και να προσπαθήσετε να τον τηρήσετε. Αυτό δε θα διευκολύνει μόνο την έρευνά σας, αλλά και την επικοινωνία σας με τον κοσμηματοπώλη σας, ο οποίος θα σας κατευθύνει ανάλογα και θα σας δώσει λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς. Έχετε υπ'όψιν σας ότι οι τιμές στις βέρες ξεκινούν από €280 και διαμορφώνονται ανάλογα με την ποιότητα και το βάρος του μετάλλου, τις πέτρες που πιθανόν θα τις διακοσμήσουν καθώς και το brand.

3. Ξεκαθαρίστε τι δε σας αρέσει.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν αρκετά δύσκολο να εντοπίσουν τι ακριβώς τους αρέσει, ειδικά όταν πρόκειται για ένα κόσμημα που ψωνίζουν για πρώτη φορά. Σχεδόν όλοι μας όμως ξέρουμε καλά τι ΔΕΝ μας αρέσει! Είστε σίγουροι ότι δε θα φορούσατε ποτέ βέρες με σκαλίσματα; Γνωρίζετε ότι το κίτρινο χρυσό δε σας πάει καθόλου; Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να αποδειχτούν "σωτήριες" κατά τη διάρκεια επιλογής των βερών σας. Η ποικιλία των σχεδίων που κυκλοφορούν είναι πολύ μεγάλη και ο αριθμός των παραλλαγών σε κάθε σχέδιο είναι τεράστιος. Γνωρίζοντας τι είναι αυτό που δε σας ενθουσιάζει, θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και συνεπώς να διαλέξετε πιο εύκολα.

4. Τολμήστε τους συνδυασμούς.

Παρόλο που η παράδοση θέλει τις βέρες του ζευγαριού ακριβώς ίδιες, όλο και περισσότεροι μελλόνυμφοι επιλέγουν βέρες με διαφορές. Διαφορά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι βέρες μπορεί να υπάρχει στο φάρδος, στο χρώμα του μετάλλου ή ακόμα και στο σχέδιο. Τα τελευταία χρόνια πολλές νύφες στολίζουν τη βέρα τους με πέτρες ενώ η ανδρική παραμένει σκέτη. Αν, παρ'όλα αυτά, τα γούστα σας είναι διαφορετικά αλλά θέλετε να βρεθείτε στη μέση, να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλά σχέδια που συνδυάζουν δύο (ή και τρία) χρώματα του χρυσού καθώς και δύο φινιρίσματα, ακόμα και δύο σχέδια. Έτσι, φοράτε και οι δύο την ίδια βέρα, αλλά ο καθένας τη φοράει από την πλευρά που προτιμάει! Σε κάθε περίπτωση, οι βέρες σας είναι ένα κόσμημα ζωής - τολμήστε να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους!

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 006921

Βέρες Γάμου από Χρυσό 006921

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 031736 

Βέρες Γάμου από Χρυσό 031736

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 018659

Βέρες Γάμου από Χρυσό 018659

5. Επιλέξτε βέρες σύμφωνα με τον τρόπο ζωή σας.

Μη ξεχνάτε ότι η βέρα σας είναι κάτι που θα το φοράτε καθημερινά και επομένως χρειάζεται να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας και να μη δημιουργεί πρόβλημα στις δραστηριότητές σας. Αν, για παράδειγμα, η εργασία σας είναι χειρωνακτική ή κάνετε πολλά σπορ, τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε μία απλή βέρα χωρίς πέτρες και εξογκώματα.

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 006814

Βέρες Γάμου από Χρυσό 006814

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 031732

Βέρες Γάμου από Χρυσό 031732

6. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες πωλήσεις γίνονται σε βέρες με κλασσική γραμμή. Η βέρα είναι κάτι που αγοράζουμε με σκοπό να το φοράμε για το υπόλοιπο της ζωής μας και το κλασσικό είναι πάντα και διαχρονικό. Ωστόσο, μην περιορίσετε τον εαυτό σας αν τώρα θέλετε να τολμήσετε κάτι πιο trendy. Έχετε στο μυαλό σας ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να ζητήσετε στον κοσμηματοπώλη σας να κάνει κάποιες μεταποιήσεις στη βέρα σας αν αυτό που είχατε επιλέξει δεν σας ταιριάζει απόλυτα πια.

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 030837

Βέρες Γάμου από Χρυσό 030837

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 030769

Βέρες Γάμου από Χρυσό 030769

 

7. Ταιριάξτε τη βέρα σας με το μονόπετρο σας.

Αν ο σύντροφος σας ανήκει στους ρομαντικούς και σας έκανε πρόταση γάμου προσφέροντας σας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι -εκτός από το ότι είστε πολύ τυχερή- μπορείτε και να το χρησιμοποιήσετε σαν οδηγό στην επιλογή της βέρας σας, ειδικά αν έχετε σκοπό να τα φοράτε μαζί. Για παράδειγμα, αν το μονόπετρο σας είναι ένα εντυπωσιακό λευκόχρυσο δαχτυλίδι, μπορείτε να το συνδυάσετε με μία λευκόχρυση βέρα σε λιτές γραμμές για έναν πιο ανάλαφρο συνδυασμό.

 

Βέρες Γάμου από Χρυσό, κωδ. 031732

Βέρες Γάμου από Χρυσό 031732

8. Βρείτε το σωστό μέγεθος βέρας για εσάς.

Επειδή η βέρα είναι το κόσμημα που θα φοράτε καθημερινά και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για το δάχτυλό σας. Να θυμάστε ότι οι πρωινές ώρες, οι αλλαγές στη θερμοκρασία, ή η άσκηση, προκαλούν πρήξιμο στα άκρα επομένως το μέγεθος τους σε αυτές τις συνθήκες δεν είναι πραγματικό. Φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας και τις δοκιμές σας στις βέρες σας όταν το σώμα σας βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας και σε κανονική θερμοκρασία.

9. Επιλέξτε comfort fit για τις βέρες σας.

Πλέον υπάρχει τρόπος να μη σας ενοχλήσει η βέρα σας ποτέ και αυτός λέγεται comfort fit! Με τη μέθοδο του comfort fit το εσωτερικό της βέρας γίνεται ελαφρώς θολωτό, με αποτέλεσμα την πολύ άνετη εφαρμογή αλλά και την πιο εύκολη αφαίρεση και επανατοποθέτηση της βέρας. Όλες οι βέρες μπορεί να έχουν αυτή την προσαρμογή. Θυμηθείτε όμως ότι είναι κάτι που δεν έρχεται ως προεπιλογή αλλά θα πρέπει να το ζητήσετε από τον κοσμηματοπώλη σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο 210 7210074.