Τα ωραιότερα δαχτυλίδια για μια Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου

Περάσατε μία (ή άλλη μία) ολόκληρη χρονιά μαζί. Αποφασίσατε ότι, από εδώ και πέρα, θέλετε όλες να τις περνάτε μαζί. Δεν υπάρχει ωραιότερη πρόταση γάμου από αυτήν που γίνεται μέσα στη ρομαντική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Από αυτήν που, όταν κλείνει ο κύκλος μιας χρονιάς, κλείνει με τη γλύκα και την προσμονή μιας ζωής με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Για την πανέμορφη αυτή στιγμή σας, διαλέξαμε τα ωραιότερα δαχτυλίδια αρραβώνων που θα σφραγίσουν μια γιορτινή πρόταση γάμου: τη δική σας!

Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε...

Δαχτυλίδια αρραβώνων στο ζεστό χρώμα του κίτρινου χρυσού

Το κίτρινο χρυσό είναι κατεξοχήν η απόχρωση των Χριστουγέννων. Τη βρίσκουμε σε στολίδια, σε διακοσμητικά, στο glitter των ημερών. Χαρίστε τη ζεστή του λάμψη στην πρότασή σας με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από κίτρινο χρυσό.

Δαχτυλίδι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν 036242

Μονόπετρο Δαχτυλίδι από Λευκό & Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν 036226

 
Μεγάλα μονόπετρα δαχτυλίδια

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο λαμπερή γιορτή. Η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και η διακόσμηση πλούσια και πολυτελής. Κάντε ακόμα πιο εντυπωσιακό αυτό το σκηνικό επιλέγοντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με εντυπωσιακό μέγεθος και στόλισμα.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι από Λευκό Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν Δαχτυλίδι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Χαλαζία και Ζιργκόν 

Δαχτυλίδια σε σχήμα αστεριού

Το Άστρο των Χριστουγέννων είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σύμβολα αυτής της γιορτής. Κάντε μία πρόταση που την πανέμορφη εποχή της θα σας θυμίζει πάντα το σχέδιο αυτού του δαχτυλιδιού!

Μονόπετρο Δαχτυλίδι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν Δαχτυλίδι Λευκό Χρυσό 18 Καρατίων Κ18 με Διαμάντια Μπριγιάν 

Χρωματιστά μονόπετρα δαχτυλίδια

Μπορεί η πέτρα στο κέντρο του δαχτυλιδιού αρραβώνων να είναι κατά κανόνα λευκή, αλλά αν δε διστάζετε να κάνετε τη διαφορά, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία. Το κόκκινο και το πράσινο, τα πιο χαρούμενα χριστουγεννιάτικα χρώματα, δένονται μαζί με λευκές πέτρες ή στέκονται μόνα τους, φτιάχνοντας την τέλεια επιλογή για μια Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου!

Δαχτυλίδι από Λευκό Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν Δαχτυλίδι από Ροζ Χρυσό Κ18 με Διαμάντια και Ρουμπίνι

Δαχτυλίδι από Λευκό Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν και Σμαράγδι Μονόπετρο Δαχτυλίδι από Κίτρινο Χρυσό Κ18 με Σμαράγδι 

Δαχτυλίδια σε σχήμα χιονονιφάδας

Αν σας γοητεύουν τα λευκά Χριστούγεννα, ή αν έχετε σκοπό να κάνετε την πρότασή σας σε ένα χιονισμένο τοπίο, με υπόκρουση το White Christmas, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο δαχτυλίδι από αυτό που το σχήμα του ή το δέσιμο των πετρών του θυμίζει λαμπερή χιονονιφάδα!

Μονόπετρο Δαχτυλίδι από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια 037502 Δαχτυλίδι Λευκό Χρυσό 18 Καρατίων με Διαμάντια Μπριγιάν 001145 

 

Διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο δαχτυλίδι αρραβώνων μέσα από τη μεγάλη συλλογή του Skaras Jewels.

Ή στείλτε μας το σχέδιο που έχετε φανταστεί και εμείς με χαρά θα αναλάβουμε την custom κατασκευή του ειδικά για εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή για να κάνουμε οποιαδήποτε διευκρίνιση.