Κάντε μια πρωτότυπη πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα με το ιδανικό μονόπετρο


Οι μέρες των Χριστουγέννων μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι με όλα τα στολίδια και τα λαμπιόνια…

Οι βόλτες στους στολισμένους δρόμους της πόλης, οι γεμάτες θαλπωρή συγκεντρώσεις στο σπίτι, οι γιορτινοί προορισμοί με τα βουνά ντυμένα στα λευκά και τα σαλέ είναι σκηνικά που αποπνέουν λυρισμό, ιδανικά για να δημιουργήσετε στιγμές που θα χαραχτούν στη μνήμη σας μια ζωή… Στιγμές όπως η πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς σας!

Σε αυτό το άρθρο σας δίνουμε μερικές ιδέες για να κάνετε αυτή τη στιγμή αξέχαστη για πάντα!

Κάντε την πρόταση ενώ βλέπετε την αγαπημένη σας  χριστουγεννιάτικη ταινία

Δημιουργήστε μια ατμοσφαιρική βραδιά με φωτάκια και κεράκια ενώ απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κρασί.

Στην τηλεόραση παίζει η χριστουγεννιάτικη ταινία που αρέσει και στους δυο σας. Μπορεί να είναι το «Love actually» ή το «The Holiday»! Προς το τέλος της ταινίας ή στο αγαπημένο σας στιγμιότυπο, μπορείτε να της προσφέρετε το δαχτυλίδι!

Είναι σίγουρο ότι θα δείτε την έκπληξη και τη συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της!

Δαχτυλίδι Ροζέτα από Ροζ Χρυσό με Διαμάντια και Μοργκανίτη

Μια πρόταση δίπλα στο τζάκι!

Αν ανήκετε στους τυχερούς που έχετε τζάκι στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε τη μοναδική αυτή στιγμή για τους δύο σας δίπλα σε αυτό! Φροντίστε τον χώρο, τοποθετήστε αρωματικά κεριά και φτιάξτε Gluhwein για να διαμορφώσετε την ιδανική ατμόσφαιρα.

Μιλήστε της με λόγια βγαλμένα από την καρδιά σας και δώστε της το μονόπετρο που επιλέξατε για εκείνη!Μονόπετρο Δαχτυλίδι από Λευκό Χρυσό με Διαμάντι

Στολίζοντας το δέντρο με τους φίλους σας

Αν σας αρέσει να καλείτε τους κοντινούς σας φίλους για να στολίζετε το έλατο του σπιτιού σας, τότε μπορείτε να τους ζητήσετε λίγη βοήθεια, ώστε να γίνουν οι συνεργοί σας στην έκπληξη που ετοιμάζετε. Απαιτεί λίγη οργάνωση βέβαια…

Χρειάζεστε ένα στολίδι-θήκη για το μονόπετρο δαχτυλίδι, ειδική παραγγελία σε μπλούζες που θα γράφουν την πρότασή σας όπως την έχετε σκεφτεί και θα φοράνε οι φίλοι σας μέσα από τη ζακέτα τους, αφού έχετε ολοκληρώσει τις κρυφές σας συνεννοήσεις από πριν.

Την ημέρα της πρότασης τη στιγμή που θα κάνετε το νεύμα, οι φίλοι σας θα βγάλουν τις ζακέτες, η αγαπημένη σας θα δει το μήνυμα πάνω σε αυτές ενώ εσείς ανοίγετε το στολίδι-θήκη καθώς θα ξεπροβάλει το μονόπετρο!Μονόπετρο Δαχτυλίδι Ροζέτα από Λευκό Χρυσό

Κράτηση για 2 σε ένα όμορφο εστιατόριο

Αν θέλετε να δώσετε στη στιγμή αυτή τη λάμψη και την αίγλη των ημερών, προτείνετε δείπνο σε ένα εστιατόριο με ωραίο design και εκλεκτό μενού.

Τη στιγμή που αισθάνεστε ότι είναι η κατάλληλη, μπορείτε να της προσφέρετε το κουτάκι με το μονόπετρο που επιλέξατε.

Χρυσός, διαμάντια και σμαράγδι χαρίζουν επιπλέον λάμψη ενώ θα ακούτε την αγαπημένη σας να λέει το πολυπόθητο Ναι!Δαχτυλίδι Ροζέτα από Κίτρινο Χρυσό με Διαμάντια και Σμαράγδι


Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας και δημιουργήστε μια στιγμή που στο μέλλον θα θυμάστε με νοσταλγία!

Στο Skaras Jewels είμαστε δίπλα σας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό μονόπετρο που η αγαπημένη σας θα λατρέψει!

Δείτε τα μονόπετρα του άρθρου εδώ:

Δαχτυλίδι Ροζέτα από Ροζ Χρυσό Κ18 με Διαμάντια και Μοργκανίτη 039960
Μονόπετρο Δαχτυλίδι από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντι 039972
Μονόπετρο Δαχτυλίδι Ροζέτα από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια 039202 
Δαχτυλίδι Ροζέτα από Κίτρινο Χρυσό Κ18 με Διαμάντια και Σμαράγδι 039969