OSCARS® 2018

Βραβεία Όσκαρ: Η χαρά των λάτρεων της haute couture και της haute joiallerie.Ονειρεμένα φορέματα και κοσμήματα παρελαύνουν μία φορά το χρόνο στην πιο αστραφτερή γιορτή του κινηματογράφου και της showbiz. 

Φαντασμαγορικές παρουσίες με εντυπωσιακά κοσμήματα

Η απονομή των φετινών Oscars®, σε αντίθεση με τις Χρυσές Σφαίρες όπου η συντριπτική πλειοψηφία των σταρ φόρεσε μαύρα, συντασσόμενη με το κίνημα #timesup, ήταν ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων και φαντασίας.

Από τα λουλουδιασμένα outfits της Whoopi Goldberg και της Andra Day στα εκτυφλωτικά μπλε της Nicole Kidman και τηςJennifer Garner και τα κόκκινα της φετινής νικήτριας Allison Janney, οι εντυπωσιακές κυρίες της show biz συνόδευσαν τις φαντασμαγορικές τους τουαλέτες με κοσμήματα που κινήθηκαν κυρίως στις λευκές αποχρώσεις της πλατίνας και των διαμαντιών, φέρνοντας όμως στο προσκήνιο και έναν νέο, ασυνήθιστο πρωταγωνιστή: την ακουαμαρίνα.

Τα κρεμαστά και τύπου chandelier σκουλαρίκια είχαν την τιμητική τους, προς μεγάλη χαρά της υπογράφουσας που πολύ θα ήθελε να τα δοκιμάσει όλα, ένα προς ένα.

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια τα κοσμήματα στο κόκκινο χαλί τείνουν προς πιο minimal γραμμές, τα φετινά εκπληκτικά σκουλαρίκια ανέδειξαν όλους τους γυναικείους λαιμούς και τα στυλ.

Οι Οίκοι Chopard και Harry Winston ήταν αυτοί με τις περισσότερες εκπροσώπους στα Oscar®, με κοσμήματα που έφταναν σε αξία έως και μερικά εκατομμύρια δολάρια! 

Τα κοσμήματα που έκλεψαν την παράσταση

Διαλέξαμε για εσάς τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη φετινή, 90ή Απονομή των Κινηματογραφικών Βραβείων, σε ένα συναρπαστικό top 5 (που με πολύ κόπο ξεχωρίσαμε!)

1. Emily Blunt: Το Κορίτσι του Τρένου μάγεψε τις κάμερες συνδυάζοντας την παραμυθένια, γαλάζια Schiaparelli τουαλέτα της με 30,96 καράτια ακουαμαρίνας στην ίδια απόχρωση, δεμένα σε ένα ζευγάρι chandelier σκουλαρίκια του Οίκου Chopard.

 Emily Blunt Oscars 2018

 2. Gal Gadot: Η Wonder Woman έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς από μία σούπερ-ηρωίδα. Το μοναδικό κολιέ Blue Ice του Οίκου Tiffany and Co., ένα εκπληκτικό κομμάτι από την Blue Book Collection, είχε στην άκρη του μία υπέροχη ακουαμαρίνα 27 καρατίων. Το μαγευτικό αυτό κόσμημα έχει επάνω του δεμένα περισσότερα από 1000 διαμάντια!

Gal Gadot Oscars 2018

3. Dame Helen Mirren: Η γυναίκα-ορισμός των κομψών εμφανίσεων επιλέγει συνήθως «αυτοκρατορικά» κοσμήματα. Αυτή τη φορά, ο Οίκος Harry Winston την έντυσε με ένα κολιέ και σκουλαρίκια-υπερθέαμα. Το κολιέ περιλαμβάνει ζαφείρια 115,27 καρατίων και διαμάντια και η συνολική αξία των κοσμημάτων της ήταν 3,8 εκατομμύρια δολάρια!

Dame Helen Mirren Oscars 2018

4. Nicole Kidman: Το φόρεμα της με τον υπερμεγέθη φιόγκο, δημιουργία του Armani Prive, έκλεψε σίγουρα την παράσταση στο κόκκινο χαλί. Και τι καλύτερο για να το συνοδεύσει από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια chandelier του Οίκου Harry Winston με αστραφτερά διαμάντια!

Nicole Kidman Oscars 2018

5. Camilla Alves: Τη σύζυγο του Matthew McConaughey στόλισε ο Οίκος Chopard με ένα ονειρεμένο περιδέραιο της συλλογής "Temptation". Το λευκόχρυσο περιδέραιο ήταν διακοσμημένο με διαμάντια, τουρμαλίνες, ρουμπίνια και αμέθυστους, χρώματα που αναδείκνυαν τη λευκή της τουαλέτα και το ζεστό χρώμα της επιδερμίδας της. Λεπτομέρεια που θα σας κλέψει την καρδιά: Το παπιγιόν του Matthew McConaughey ήταν στην ίδια απόχρωση με τα ρουμπίνια της Alves!!

Camilla Alves Oscars 2018

6. Jane Fonda: Δεν είναι μόνο η αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Δεν είναι μόνο η ultra chic τουαλέτα της (Balmain). Δεν είναι μόνο ότι στην ηλικία των 80 ετών εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με τον αέρα νεαρής σταρ. Τη βραδιά των Oscar® φορούσε ένα ζευγάρι από τα ωραιότερα σκουλαρίκια της φετινής απονομής. Από τον Οίκο Chopard, τα κρεμαστά σκουλαρίκια που φορούσε η Fonda ήταν στολισμένα με 27 καράτια λευκών διαμαντιών σε διάφορα σχήματα. Η πεμπτουσία της κομψότητας!

Jane Fonda Oscars 2018

 

Feeling like a star?

Αν θέλετε και εσείς να νιώσετε σαν μία σταρ, σας προτείνουμε τα παρακάτω τα κοσμήματα από τη συλλογή Skaras Jewels.

Σκουλαρίκια Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν, Κωδ. 032654 

Σκουλαρίκια Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν, Κωδ. 032654

 

Σκουλαρίκια Ροζέτες από Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων με Πέτρες Ζιργκόν, Κωδ. 032369 

Σκουλαρίκια Ροζέτες από Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων με Πέτρες Ζιργκόν, Κωδ. 032369

 

Σκουλαρίκια Κρεμαστά από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια Μπριγιάν και Πολύτιμες Πέτρες, Κωδ. 001879 

Σκουλαρίκια Κρεμαστά από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια Μπριγιάν και Πολύτιμες Πέτρες, Κωδ. 001879

 

Σκουλαρίκια Κρεμαστά από Ασήμι 925, Κωδ. 021140

Σκουλαρίκια Κρεμαστά από Ασήμι 925, Κωδ. 021140

 

Κρεμαστά Σκουλαρίκια Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν, Κωδ. 014173 

Κρεμαστά Σκουλαρίκια Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν, Κωδ. 014173

 

Σκουλαρίκια Κρεμαστά από Ασήμι 925 με Ζιργκόν, Κωδ. 028226

Σκουλαρίκια Κρεμαστά από Ασήμι 925 με Ζιργκόν, Κωδ. 028226

 

Σκουλαρίκια Κ18 με Διαμάντια, Κωδ. 001888

 Σκουλαρίκια Κ18 με Διαμάντια, Κωδ. 001888

 

Συντάκτης: Ευγενία Σκάρα