Back to Office: Κοσμήματα για το τέλειο φθινοπωρινό look

Είτε εργάζεστε από το γραφείο σας, είτε έχετε μεταφέρει την εργασία σας στο σπίτι, ακόμα κι αν οι συναντήσεις σας γίνονται μέσω Zoom, η επαγγελματική σας εμφάνιση δεν μπορεί να μη διαθέτει τα απαραίτητα κοσμήματα για ένα προσεγμένο office look.

Τα σωστά αξεσουάρ τελειοποιούν το ντύσιμό σας και δίνουν μία απαραίτητη πινελιά στυλ, λάμψης και κομψότητας, ώστε το σύνολο σας να είναι ολοκληρωμένο.

Η απόχρωση του κίτρινου χρυσού παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων και αυτή τη σεζόν. Έτσι επιλέξαμε για εσάς τα 12 ωραιότερα κοσμήματα που κυκλοφορούν φέτος το φθινόπωρο και θα συμπληρώσουν οποιοδήποτε ντύσιμό σας με στυλ.

Αλυσίδα από Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατίων 037175

Ένα λεπτό χρυσό αλυσιδάκι θα προσθέσει μια διακριτική λάμψη στο ντεκολτέ σας, φορεμένο μόνο του. Εναλλακτικά, μπορεί να αποτελέσει βάση για ένα υπέροχο necklace stack, συνδυασμένο με ακόμα μία αλυσίδα διαφορετικου τύπου

Αλυσίδα Λαιμού από Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατίων

και ένα μοναδικό μενταγιόν με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Μενταγιόν με Αλυσίδα απο Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Διαμάντια και Φίλντισι


Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι μόνο του, επιλέξτε μια φαρδιά αλυσίδα σε κλασσικό μοτίβο και κίτρινη απόχρωση. Πρόκειται για την επιτομή του στυλ!

Αλυσίδα από Ασήμι 925

Κι αφού το κλασσικό είναι πάντα στη μόδα, ένα αλυσιδωτό βραχιόλι είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες! Μόνο του ή φορεμένο μαζί με άλλα!!

Βραχιόλι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 Βραχιόλι από Ασήμι 925 035958

Αν αγαπάτε τα σταθερά βραχιόλια, μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια τακτική!

Σταθερό Βραχιόλι από Ασήμι 925 035688  Βραχιόλι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 034477

Μικροί ή μεγάλοι κρίκοι, λεπτοί κρίκοι ή πιο χοντροί και σε διάφορες φόρμες, τα σκουλαρίκια αυτά καλύπτουν όλες τις ώρες και όλα τα στυλ. Οι κρίκοι είναι ιδανικοί και για το χώρο εργασίας αλλά και για κάθε περίσταση.

Σκουλαρίκια Κρίκοι από Ασήμι 925 035725 Κρίκοι Σκουλαρίκια Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατίων 032007

Κι αν είστε αρκετά τολμηρές, ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια θα απογειώσει την εμφάνισή σας!!

Σκουλαρίκια από Ασήμι 925 035951 Σκουλαρίκια από Ασήμι 925 035788

Αναζητήστε τα δικά σας αγαπημένα φθινοπωρινά κοσμήματα στο eshop μας ή ελάτε να δοκιμάσετε τους συνδυασμούς που προτιμάτε στο φυσικό μας κατάστημα στο Παγκράτι!