Οι καλύτεροι σταυροί βάπτισης για το 2019


Μετά το Πάσχα ξεκινάει και επισήμως η βαπτιστική περίοδος και έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο εξάμηνο που οι νονοί και οι νονές θα τελέσουν ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια στη ζωή ενός παιδιού.

Και επειδή σίγουρα θα έχετε ξεκινήσει να προετοιμάζεστε για την υπέροχη αυτή στιγμή, ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις για βαπτιστικούς σταυρούς που προτείνουν για φέτος οι καλύτεροι σχεδιαστές του είδους!


Οι φετινές αγαπημένες αποχρώσεις βαπτιστικών σταυρών

Για τα κορίτσια, το επικρατέστερο χρώμα για σταυρό βάπτισης είναι σαφώς το ροζ χρυσό. Τα ωραιότερα σχέδια κατασκευάζονται στη ζεστή αυτή απόχρωση και νονοί και γονείς ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό!

Για τα αγόρια, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο λευκός χρυσός σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον στους βαπτιστικούς σταυρούς. Συνδυασμένος με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το αποτέλεσμα είναι σταυροί διαχρονικοί, που μπορούν να φορεθούν και σαν κόσμημα!

Σταυρός Βάπτισης με Αλυσίδα για Κορίτσι από Ροζ Χρυσό Κ14 με Διαμάντι 034888               Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 034913


Σταυροί βάπτισης
με ιδιαίτερη διακόσμηση

Για εκείνους που ψάχνουν το πιο ξεχωριστό κόσμημα, υπάρχουν προτάσεις στη φετινή συλλογή με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση. Σταυροί που αποφεύγουν την κλασσική διάταξη των ζιργκόν ή που χρησιμοποιούν ασυνήθιστα υλικά, κλέβουν την παράσταση και ενθουσιάζουν τους λάτρεις της έμπνευσης και της ιδιαιτερότητας.

Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 034906Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Αγόρι από Ροζ Χρυσό Κ14 με Έβενο 034912Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Κορίτσι από Ροζ Χρυσό Κ14 034899Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Κορίτσι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 και Ζιργκόν 034904

 


Βαπτιστικοί σταυροί
σε minimal γραμμές

Όταν η διακόσμηση δεν δημιουργεί ασυνήθιστα σχέδια, οι σχεδιαστικές γραμμές γίνονται όλο και πιο μίνιμαλ. Ακόμα και στους γυναικείους σταυρούς βλέπουμε ίσιες, λιτές προτάσεις που δε "φωνάζουν" και δε "χτυπάνε" στο μάτι, αλλά τονίζουν διακριτικά τη σπουδαιότητα της στιγμής.

Σταυρός Βάπτισης για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 034835                   Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro με Αλυσίδα για Κορίτσι από Ροζ Χρυσό Κ14 034902


Περιορισμένο μέγεθος σταυρού

Παράλληλα με το λιτό σχεδιασμό προβάλλεται πολύ και η μείωση του μεγέθους. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα παρατηρούμε μία συνεχή ελάττωση των διαστάσεων των βαπτιστικών σταυρών και για τα δύο φύλα. Η αυξανόμενη ζήτηση για κοσμήματα που να μπορούν να φορεθούν καθημερινά, όλες τις ώρες, με όλα τα στυλ και πιθανότατα φορεμένα πολλά μαζί (layering), επηρέασε και τους σχεδιαστές βαπτιστικών σταυρών, οι οποίοι μας προσφέρουν όλο και περισσότερα σχέδια σε μικρότερες διαστάσεις. Τολμήστε να σπάσετε τα στερεότυπα και επενδύστε στη χρήση αντί για τον όγκο! 

Σταυρός Βάπτισης για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 με Αλυσίδα 034849            Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι από Ροζ Χρυσό Κ14 και Ζιργκόν 034829


Κοριτσίστικοι βαπτιστικοί σταυροί
σε ρομαντικά σχέδια

Μπορεί η επικρατούσα τάση να είναι η λιτότητα στο σχεδιασμό, για χάρη όμως των ρομαντικών κοριτσίστικων προσωπικοτήτων, υπάρχουν πάντα οι ρομαντικές προτάσεις σε σταυρούς βάπτισης. Καμπύλες, λαμπερές πέτρες, σχέδια που παραπέμπουν σε δαντέλες και φιόγκους, θα είναι πάντα εδώ! 

 Σταυρός Βάπτισης από Λευκό Χρυσό Κ14 με Ζιργκόν 034734                 Σταυρός Βάπτισης Τριάντος για Κορίτσι από Ροζ Χρυσό Κ14 και Ζιργκόν 034736

 

Στο Skaras Jewels θα βρείτε πάνω από 800 μοναδικά σχέδια σε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια και αγόρια για να επιλέξετε τον ιδανικό σταυρό για το δικό σας βαφτιστήρι. Εμπιστευτείτε μας για το κόσμημα-σύμβολο της ξεχωριστής σας σχέσης με το μικρό σας νεοφώτιστο.