Οι καλύτεροι σταυροί βάπτισης για κορίτσια

Είτε είναι η πρώτη φορά που γίνεστε νονοί, είτε το έχετε ξανακάνει, θέλετε πάντα το καλύτερο για το βαφτιστήρι σας.
Το καλύτερο από ποιότητα, από στυλ και από σχεδιασμό!

Ο ωραιότερος βαπτιστικός σταυρός είναι πάντα αυτός που επιλέγετε εσείς. Εμείς σας παρουσιάζουμε εδώ τις προτάσεις μας με τις δικές μας αγαπημένες επιλογές σε σταυρούς βάπτισης για κορίτσια ώστε να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει ιδανικά στο δικό σας γούστο.

Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι με Διαμάντια

Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι από Λευκό Χρυσό Κ18 με Διαμάντια, κωδ. 034610

Ένας υπέρκομψος σταυρός με λεπτές γραμμές που διατηρεί τη διαχρονικότητά του και θα φοριέται για πάντα. Από λευκό χρυσό 18 καρατίων και στολισμένος με λευκά διαμάντια, είναι ό,τι πιο πολύτιμο μπορείτε να προσφέρετε στην βαφτιστήρα σας!

Σταυρός για Κορίτσια από Χρυσό Κ14 και Διαμάντια

Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσια από Κίτρινο Χρυσό Κ14 και Διαμάντια, κωδ. 034380

Το συνώνυμο της κλασσικής κομψότητας. Από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων αλλά στολισμένος με λευκά διαμάντια, μικρός σε μέγεθος, για να μπορεί να τον φοράει ακόμα και πρωινές ώρες στη δουλειά, ο σταυρός αυτός συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια και αυτοί οι συνδυασμοί δίνουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.


Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Κορίτσι

Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro με Αλυσίδα για Κορίτσι Λευκό & Ροζ Χρυσό Κ14 033144

Είστε λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού; Ψάχνετε έναν σταυρό που να μπορεί να φορεθεί σαν κόσμημα; Σκέφτεστε κάτι που να ξεχωρίζει; Ο σταυρός αυτός με τις πρωτοποριακές γραμμές είναι αυτό ακριβώς που είχατε στο μυαλό σας!


Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro με Αλυσίδα για Κορίτσι

Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro με Αλυσίδα για Κορίτσι Ροζ Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν 033132

Ροζ χρυσός. Η απόλυτη τάση που ήρθε για να μείνει. Τον λατρεύουν όλοι και συνδυάζεται μοναδικά χάρη στη ζεστή και ήσυχη απόχρωσή του. Μοντέρνο ή κλασσικό σχέδιο, ό,τι κι αν επιλέξετε σε ροζ απόχρωση θα είναι σίγουρα επιτυχημένο!

Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Κορίτσι

 Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Κορίτσι Ροζ Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν 033120  Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro για Κορίτσι Ροζ Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν, κωδ. 033120

Σταυρός διπλής όψεως! Από τη μία πλευρά στολισμένος με πέτρες και από την άλλη με ένα διακριτικό ζιργκόν στο κέντρο. Ένα κόσμημα σε λεπτές γραμμές με δύο διαφορετικά look για να το ταιριάξετε με το στυλ της κάθε ημέρας!


Σταυρός Βάπτισης από Λευκό Χρυσό με Πέτρες Ζιργκόν

Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι Λευκό Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν & Σμάλτο, κωδ. 033437

Επειδή ο ρομαντικός σχεδιασμός είναι από τα βασικά στοιχεία των κοριτσίστικων σταυρών, αυτό το πολύ ιδιαίτερο κομμάτι θα σας ενθουσιάσει. Οι καμπύλες του και ο χρωματικός συνδυασμός του λευκού χρυσού με το τυρκουάζ συνθέτουν ένα κόσμημα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!


Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro από Ροζ Χρυσό Κ14

Σταυρός Βάπτισης με Αλυσίδα Val΄Oro για Κορίτσι Ροζ Χρυσό Κ14 033116

Θέλετε να κάνετε την ανατροπή; Είστε αντισυμβατικοί και σας αρέσουν τα πολύ μοναδικά πράγματα; Θα τολμούσατε το συνδυασμό του πιο ρομαντικού, λουλουδάτου σχεδίου με το πιο ροκ χρώμα; Επιλέξτε αυτόν το σταυρό από χρυσό 14 καρατίων με ρομαντικά κλαδάκια, σε μαύρο επιπλατίνωμα και κλέψτε την παράσταση!


Βρείτε εδώ περισσότερες μοναδικές προτάσεις για κοριτσίστικους βαπτιστικούς σταυρούς.

 

  Φόρμα εγγραφής newsletter