OSCARS® 2019: Τα κοσμήματα που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Άλλη μια χρόνια περιμέναμε με αγωνία την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ για να θαυμάσουμε τους “θησαυρούς” με τους οποίους στολίζουν οι διάσημοι Οίκοι κοσμημάτων τις σταρ! Την Κυριακή το βράδυ απολαύσαμε τα παραμυθένια κοσμήματα (και τα εκπληκτικά φορέματα) που στόλισαν διάσημους λαιμούς και άκρα!

Σε αντίθεση με πέρυσι που προτίμησαν έντονα χρώματα, φέτος οι αγαπημένες κυρίες της showbiz περπάτησαν στο κόκκινο χαλί φορώντας τουαλέτες σε απαλές αποχρώσεις. Το γαλάζιο και το ροζ είχαν την τιμητική τους και τι καλύτερο να συνδυάσει κανείς με αυτά τα outfits από μερικά επώνυμα διαμάντια! Ποια ήταν η τάση που επικράτησε φέτος; Μεγάλα κοσμήματα με ιδιαίτερα σχέδια και έντονη λάμψη!

Συνήθως οι μεγάλοι Οίκοι συναγωνίζονται ποιος θα παρουσιάσει τις περισσότερες δημιουργίες μπροστά στα φλας, με τα συνήθη ονόματα να πρωταγωνιστούν: Chopard, Cartier, Harry Winston, Bulgari. Φέτος όμως, ένας Οίκος με μία μόνο δημιουργία πάνω σε μία πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και προκάλεσε παραλήρημα στα social media.

Ο Οίκος Tiffany άφησε εποχή στα 91α Κινηματογραφικά Βραβεία εμφανίζοντας, φορεμένο πάνω στη Lady Gaga, για τρίτη μόνο φορά στην εκατόχρονη ιστορία του, το εκτυφλωτικό κίτρινο διαμάντι Tiffany, βάρους 128 καρατίων και αξίας $30.000.000 - το ακριβότερο κόσμημα που φορέθηκε ποτέ στα Όσκαρ!

Lady Gaga - Tiffany Diamond


Ο Οίκος Bulgari είχε δύο από τα ωραιότερα κολιέ της βραδιάς.

Η Charlize Theron, στόλισε την υπέρκομψη, γαλάζια τουαλέτα Dior με το κλειστό ντεκολτέ, με ένα εντυπωσιακό κολιέ-γραβάτα της συλλογής Serpenti, στο γνωστό σχέδιο φίδι. Το συνόδευσε με μία ντεγκραντέ ριβιέρα λαιμού και βραχιόλια, όλα από λευκό χρυσό και λευκά διαμάντια συνολικού βάρους πάνω από 300 καράτια!

Charlize Theron - Bulgari


Η Laura Harrier στόλισε τον δικό της λαιμό με ένα κοντό, πλατινένιο περιδέραιο του Οίκου, στολισμένο με σμαράγδια, ρουμπελίτες και διαμάντια, κάνοντας παιχνιδιάρικη αντίθεση με την γαλάζια Louis Vuitton τουαλέτα της και το συνόδευσε με το αντίστοιχο βραχιόλι!

Laura Harrier - Bulgari


Μπορεί οι Ευρωπαϊκοί Οίκοι να έχουν ανυπέρβλητο prestige, όμως ο αμερικάνικος Οίκος Harry Winston λατρεύεται από τις αμερικανίδες σταρ και όχι άδικα. Γνωστός για τις περίτεχνες, υπέρλαμπρες δημιουργίες του, ο μυθικός Οίκος είχε και φέτος αντάξια αντιπροσώπευση στα Κινηματογραφικά Βραβεία.

Η Laura Dern φόρεσε το κολιέ River Cascading, ένα δημιούργημα που στολίζει το μπούστο με “κύματα” πλατίνας στολισμένα με διαμάντια βάρους 54 καρατίων.

Laura Dern - Harry Winston


Η Jennifer Hudson τόνισε τη φλογερή Elie Saab τουαλέτα της με ένα ζευγάρι vintage chandelier σκουλαρίκια που ο Οίκος κατασκεύασε το 1972 και στόλισε με μοναδικά λευκά διαμάντια.

Jennifer Hudson - Harry Winston


Μπορεί να μην είναι Αμερικανίδα, αλλά η Dame Helen Mirren, ανήκοντας στην αριστοκρατία του κινηματογράφου, έχει βρει στον Οίκο Harry Winston τη βασιλική περιποίηση που της ταιριάζει. Τη βραδιά των Όσκαρ συμπλήρωσε την αέρινη ροζ τουαλέτα της με ένα ανεπανάληπτο περιδέραιο της συλλογής Cluster. Περισσότερα από 235 καράτια μοναδικών διαμαντιών δεμένα σε πλατίνα διεκδίκησαν τίτλο ως ένα από τα ωραιότερα look της βραδιάς!

Helen Mirren - Harry Winston


Και ο Οίκος Chopard είχε πολλές παρουσίες στο κόκκινο χαλί.

Η πιο παραμυθένια ήταν αυτή της Allison Janney, η οποία διακόσμησε το βαθύ ντεκολτέ του φορέματός της με ένα κολιέ της συλλογής (τι άλλο;) Red Carpet του Οίκου.
59 καράτια ρουμπινιών και 68 καράτια διαμαντιών δεμένα με λευκό χρυσό, ήταν η επιτομή της υπερ-πολυτελούς κομψότητας!

Allison Janney - Chopard

 

Θέλετε να  να νιώσετε και εσείς για λίγο όπως οι διάσημες κυρίες της showbiz; Ξεχωρίστε με ένα statement περιδέραιο:

 

Κολιέ Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων (Κ14) με Ζιργκόν 014741

Κολιέ Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων με Ζιργκόν, κωδ. 014741

 

Κολιέ από Λευκό Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν 034525

Kολιέ από Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων με Πέτρες Ζιργκόν, κωδ. 034525

 

Κολιέ από Ρόζ και Μαύρο Χρυσό Κ14 034190

Κολιέ από Ρόζ και Μαύρο Χρυσό 14 Καρατίων, κωδ. 034190 

Κολιέ Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν 010807

Κολιέ Κίτρινο Χρυσό 14 Καρατίων με Πέτρες Ζιργκόν, κωδ. 010807

 Αλυσιδωτό Κολιέ Κίτρινο Χρυσό 18 Καρατίων Κ18 με Πράσινο Αμέθυστο 012817

Αλυσιδωτό Κολιέ Κίτρινο Χρυσό 18 Καρατίων με Πράσινο Αμέθυστο, κωδ. 012817

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό 18 Καρατίων με Μαργαριτάρια 001232

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό 18 Καρατίων με Μαργαριτάρια, κωδ. 001232

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό 18 Καρατίων με Ημιπολύτιμους Λίθους 003625

Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό 18 Καρατίων με Ημιπολύτιμους Λίθους, κωδ. 003625