Σταυροί Βάπτισης Τριάντος 2020

Στο Skaras Jewels έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στο καλό, ποιοτικό κόσμημα

Παραδοσιακά, μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστές και σχεδιαστές κοσμημάτων.

Ο βαπτιστικός σταυρός είναι ένα κόσμημα στο οποίο δίνουμε ξεχωριστή βαρύτητα, λόγω της ιδιαίτερης φύσης του και του συμβολικού του χαρακτήρα. Η ποιότητα κατασκευής και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός είναι τα δύο κύρια κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τα σχέδια που αντιπροσωπεύουμε στην επιχείρησή μας. 

Ο οίκος Τριάντος βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των καλύτερων κατασκευαστών σταυρών εδώ και πολλές δεκαετίες. Η έμφαση που δίνουν στον σχεδιασμό μας χαρίζει κάθε χρόνο μια εξαιρετική συλλογή από σταυρούς για κορίτσια και αγόρια, που καλύπτει όλα τα γούστα. Μικρότεροι ή και λίγο πιο μεγάλοι σταυροί, λιτοί αλλά και πιο στολισμένοι, με κλασσικές γραμμές αλλά και με ενδιαφέρουσες παραλλαγές. 

Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών εξασφαλίζει ένα κόσμημα που θα συντροφεύσει εσάς ή το αγαπημένο σας βαφτιστήρι για όλη σας τη ζωή, με τη λάμψη του να παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.   

Τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη φετινή συλλογή βαπτιστικών σταυρών Τριάντος κινούνται ανάμεσα στην κλασσική φόρμα και τον εναλλακτικό σχεδιασμό.

Σταυροί βάπτισης Τριάντος για αγόρια

Σταυρός Βάπτισης Τριάντος για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 036595Σταυρός Βάπτισης Τριάντος Για Αγόρι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 036594 Σταυρός Βάπτισης Τριάντος για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 036592Σταυρός Βάπτισης Τριάντος για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 034743 


Σταυροί βάπτισης Τριάντος για κορίτσια
 Σταυρός Βάπτισης Τριάντος για Κορίτσι από Ροζ Χρυσό Κ14 και Ζιργκόν 034741Σταυρός Βάπτισης Τριάντος για Κορίτσι από Λευκό Χρυσό Κ14 με Ζιργκόν 034735 Σταυρός Βάπτισης από Κίτρινο Χρυσό Κ14 και Ζιργκόν 034742 Σταυρός Βάπτισης Τριάντος για Κορίτσι Λευκό Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν 031648

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή βαπτιστικών σταυρών Τριάντος online στο Skaras Jewels εδώ:

Σταυροί Βάπτισης Τριάντος για κορίτσια και αγόρια

 

Θυμηθείτε!

#μένουμεσπίτι με επιπλέον -15% έκπτωση σε όλα τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα μας και με Δωρεάν Μεταφορικά!

Use code: STAYHAPPY


Είμαστε πάντα κοντά σας:

- Τηλεφωνικά στο 2107210074
- Μέσω email στο info@skarasjewels.com
- Με μήνυμα στις σελίδες μας σε Facebook και Instagram

Κερδίστε έκπτωση -15% και δωρεάν μεταφορικά