New_Blog Post_720x500px_vaptistikoi_stavroi_2021_ta_oraiotera_sxedia

Αν και κάπως αργότερα από ό,τι συνήθως, η φετινή βαπτιστική σεζόν θα ξεκινήσει σύντομα κι εμείς διαλέξαμε για εσάς τους ομορφότερους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια και αγόρια, επιλέγοντας μέσα από τις τάσεις που πρότειναν οι καλύτεροι σχεδιαστές του είδους!

Στους σταυρούς για κορίτσια, οι δυνατότερες, αισθητικά, προτάσεις επικεντρώνονται στη ροζ απόχρωση του χρυσού (που επικρατεί τα τελευταία χρόνια), στο λεπτό σχεδιασμό και στην προσθήκη χρώματος.
Μπορεί οι κατασκευαστικές γραμμές του βαπτιστικού σταυρού να παραμένουν κυρίως minimal, τονίζοντας τη διαχρονικότητα του συμβολικού αυτού κοσμήματος, η προσθήκη χρώματος όμως κάνει αισθητή την παρουσία μίας τάσης που κερδίζει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κοινό!

Βαπτιστικοί σταυροί από  ροζ χρυσό

Σταυρός Βάπτισης Val΄ Oro Διπλής Όψης για Κορίτσι από Ροζ Χρυσό Κ14 και Πέτρες Ζιργκόν 038191 Σταυρός Βάπτισης Τριάντος Διπλής όψης για Κορίτσι από Ροζ & Λευκό Χρυσό Κ14 038165

Είτε επιλέξετε καμπύλες, είτε πιο γραμμικό design, το ροζ χρυσό είναι η απόλυτη επιλογή για έναν βαπτιστικό σταυρό που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Βαπτιστικοί σταυροί με λεπτή γραμμή

Σταυρός Βάπτισης με Αλυσίδα για Κορίτσι από Λευκό Χρυσό Κ14 και Ζιργκόν 038152 Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι από Κίτρινο Χρυσό Κ14 και Ζιργκόν 037903 

Σειρέ ή σπιρτόξυλο, όπως και να τον ονομάσετε, παραμένει κορυφαία τάση στους φετινούς βαπτιστικούς σταυρούς για τα αγαπημένα σας κορίτσια. Σε μία γκάμα μεγεθών που κυμαίνεται από το κλασικό μέχρι το mini, αυτός ο σταυρός είναι και η πιο διαχρονική επιλογή για ένα κόσμημα που θα φορεθεί για πάντα.

Βαπτιστικοί σταυροί με χρώμα

Σταυρός Βάπτισης από Κίτρινο Χρυσό Κ14 και Ζιργκόν 038158 Σταυρός Βάπτισης για Κορίτσι Κίτρινο & Λευκό Χρυσό Κ14 με Πέτρες Ζιργκόν 033436

Έχει κερδίσει τις καρδιές όλων μας και έχει δώσει λάμψη στα κοσμήματά μας. Το χρώμα διεκδικεί δυναμικά τη θέση του στο σύγχρονο design και δημιουργεί υπέροχα σχέδια και συνδυασμούς. Για το σταυρό της επιλέξτε μια απαλή πινελιά από παλ σμάλτο ή, αν είστε πιο τολμηροί, την μοντέρνα γοητεία των χρωματιστών πετρών!!

Στους σταυρούς για αγόρια συναντάμε και φέτος τη λευκή απόχρωση του χρυσού ως την επικρατέστερη επιλογή. Σε αυτήν έρχεται να προστεθεί η ματ υφή που χαρίζει ένα διακριτικό φινίρισμα στο κόσμημα, κάνοντάς το ιδιαιτέρως ενδιαφέρον.
Οι πιο εναλλακτικοί νονοί και γονείς ωστόσο θα βρουν πολλές προτάσεις σε ξεχωριστά και πρωτότυπα σχέδια, αν θέλουν να ξεφύγουν από τις παραδοσιακές γραμμές.

Βαπτιστικοί σταυροί από λευκό χρυσό

Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro Σκέτος για Αγόρι Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 038163 Σταυρός Βάπτισης για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 037902

Η πιο αγαπητή επιλογή για ανδρικό και παιδικό κόσμημα, δε θα μπορούσε παρά να είναι στην κορυφή των προτάσεων. Ο λευκός βαπτιστικός σταυρός αποτελεί απόλυτα διαχρονική αξία για το πρώτο του επίσημο κόσμημα!

Βαπτιστικοί σταυροί με ματ υφές

Σταυρός Βάπτισης ValOro για Αγόρι Σκέτος Λευκό Χρυσό Κ14 038159 Σταυρός Βάπτισης για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 036921 

Το απαλό αυτό φινίρισμα δίνει μία φινετσάτη όψη σε οποιοδήποτε σχέδιο και οποιαδήποτε απόχρωση. Δεδομένου ότι συχνά οι άντρες προτιμούν τα πιο ήσυχα κοσμήματα, ο ματ βαπτιστικός του σταυρός θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο του αξεσουάρ!

Βαπτιστικοί σταυροί με εναλλακτικός σχεδιασμό

Σταυρός Βάπτισης ValOro Διπλής όψης για Αγόρι από Δίχρωμο Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 038162 Σταυρός Βάπτισης για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 036791

Οι σύγχρονοι νονοί ψάχνουν συχνά σταυρούς που ξεφεύγουν από το κλασικό design. Τα τελευταία χρόνια οι σχεδιαστές ξεπερνούν τον εαυτό τους με κάθε νέα συλλογή. Τολμήστε ένα μοντέρνο σχέδιο και κάντε τη διαφορά!

Στο Skaras Jewels έχουμε μία πολύ μεγάλη σειρά από βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια και αγόρια, που καλύπτουν από τα παραδοσιακά, κλασικά σχέδια, μέχρι τις πιο μοντέρνες προτάσεις. Εμπιστευτείτε μας για το κόσμημα-σύμβολο της ξεχωριστής σας σχέσης με το μικρό σας νεοφώτιστο.

Ανακαλύψτε τους πιο όμορφους σταυρούς βάπτισης εδώ:

       Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι