New website

 

Πριν από 60 χρόνια ο παππούς μας, άνοιξε το πρώτο κοσμηματοπωλείο Σκάρας και μετά ακολούθησε ο πατέρας μας. Κι από τους δυο αυτό που μάθαμε πέρα από το πως να διαλέγουμε τις καλύτερες πέτρες και τα ομορφότερα κοσμήματα είναι ότι κάθε μας απόφαση πρέπει να αφορά εσάς.

Να βρίσκουμε ή να δημιουργούμε αυτό που εσείς επιθυμείτε, να έχουμε πάντα στόχο την άψογη εξυπηρέτηση σας και να χτίζουμε σχέσεις ζωής. Γιατί δεν είναι το κόσμημα ο πρωταγωνιστής, αλλά εσείς κι οι δικές σας ξεχωριστές στιγμές.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αγκαλιάσατε τόσο ζεστά την παρουσία μας στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια μέσω του www.jeweltime.gr. Ήρθε για εμάς η στιγμή να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2018 με ολοκαίνουργιο λογότυπο και ολοκαίνουργιο site.

Η καθημερινή επαφή μαζί σας, φυσικά και ψηφιακά, μας έδειξε τι σας άρεσε και τι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Με οδηγό την εμπειρία που αποκτήσαμε κι έπειτα από ατελείωτες ώρες σχεδιασμού και δουλειάς από την ομάδα μας, το www.skarasjewels.com είναι εδώ.

Το δικό σας site για το κόσμημα. Γιατί οι δικές σας στιγμές γίνονται, εδώ και 60 χρόνια, η δική μας έμπνευση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Καλώς ήλθατε στο νέο σας site!