Κάθε μέρα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο

Οι γιορτές αποτελούν την αφορμή για να δείξετε με ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι τα σκέφτεστε και τα αγαπάτε. Όταν το προσφέρετε όμως αυθόρμητα η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη!

Με ένα κόσμημα ή ένα ρολόι θα χαρίσετε ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας.

 

Μενταγιόν Ροζέτα

Πολυτελές και εντυπωσιακό, ένα μενταγιόν ροζέτα με λευκόχρυσο και διαμάντια θα χαρίσει λάμψη στον λαιμό της.

Μενταγιόν Ροζέτα με Αλυσίδα από Λευκό Χρυσό Κ18 και Διαμάντια 039149Στη συλλογή μας θα βρείτε και ανδρικά μενταγιόν για να δείξετε στον άνδρα της ζωής σας πόσο τον σκέφτεστε! 

 

Ρολόγια για όλα τα στυλ

Αν προτιμάτε μια πιο πρακτική λύση για εκείνον, ένα ρολόι δεν υστερεί καθόλου σε κομψότητα και στυλ. Επενδύστε σε ένα διαχρονικό κομμάτι με λιτές γραμμές και δερμάτινο λουράκι. Θα το φορά όλο το 24ωρο και όταν το κοιτά θα σκέφτεται μόνο εσάς!

Ανδρικό Ρολόι Citizen Quartz με Καφέ Δερμάτινο Λουράκι BI5072-01A


Η τέχνη της ωρολογοποιίας προσφέρει και πιο πολύπλοκους μηχανισμούς με πιο διευρυμένες δυνατότητες. Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια της συλλογής μας από επώνυμα brands όχι μόνο σε ανδρικά αλλά και σε γυναικεία ρολόγια στο e-shop μας.

 

Σκουλαρίκια γούρι

Στην αρχή του χρόνου εύχεστε Καλή Χρόνια με ένα όμορφο γούρι! Προτιμήστε ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Ένα όμορφο σχέδιο είναι ιδανικό ακόμα και λίγο μετά τη μέση της χρονιάς για να δώσετε χρώμα στη μέρα της αγαπημένης σας.

Σκουλαρίκια Γούρι FaCad΄oro από Ασήμι 925 με Πέτρα Ζιργκόν GI-022096


Δείξτε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας με ένα αναπάντεχο δώρο-έκπληξη!

Εμείς είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε την πιο όμορφη επιλογή μαζί σας, μέσα από τις εξατομικευμένες προτάσεις μας είτε από το e-shop μας είτε διά ζώσης στο νέο φυσικό μας κατάστημα, Σπύρου Μερκούρη 74, Αθήνα.

Βρείτε τα επιλογές μας εδώ: Μενταγιόν Ροζέτα με Αλυσίδα από Λευκό Χρυσό Κ18 και Διαμάντια 039149, Ανδρικό Ρολόι Citizen Quartz με Καφέ Δερμάτινο Λουράκι BI5072-01A & Σκουλαρίκια Γούρι FaCad΄oro από Ασήμι 925 με Πέτρα Ζιργκόν GI-022096